(突發)歐美主持人訪問了育碧內部員工,結果發現:育碧內部已經爛透了。

277 回覆
493 Like 5 Dislike
執柒咗佢好撚過啦
直接寫埋動物下面係咩啦

左癌(唔計黃種人)
黑人
小數族裔(唔計黃種人)
白人
動物
昆蟲
細菌
病毒

黃種左癌
東南亞黃種女人
東南亞黃種男人
左膠捐錢支持下
刷dei 主要投資者最睇重呢part
請得越多就越多元就越多分越多投資
同香港啲大學收大量中國學生刷排名有同工異曲之妙
睇片仲要唔只係斬咁簡單
斬到人跪地然後一野斬人個頭落黎
99%睇左啲切腹相關既野然後整出黎
正式嚟講唔係東南亞而係遠東(中日韓)
東南亞都叫多蛔
係咩令你有錯覺佢係有技術
連rb6都要出個輪椅角色就知咩料
之前Vivendi唔係打算"惡意"收購UBI咩
仲唔趁依家出手
作為黃種男性, LGBT+ 成唯一出路
無得斬日本女人, 已經冒犯緊女人
如果ubi肯加入女武士俾我處決, 我即刻預訂
西方國家不嬲 Yellow Lives Doesn’t Matter 㗎啦
兄弟會文化
諗起嗰陣大癲講陰謀論嘢
引人收集哂所有嘢睇下佢哋有咩hidden msg
個 CEO 話突然間話反 WOKE 要改造隻 GAME 然後成班人就順手罷工. 如果只係 CUT CONTENT 係改得切. 不過班 WOKE 撚肯唔肯改又另外一回事.
但隻game 其實都接近完成,要改嘅話基本上變動都唔會大,又做晒錄音,劇情又fix 死咗。

最多係女角整得靚啲
講啫,公司由上到下冇一個係無辜
咁諗諗吓都係吊長啲條命好
求求Ubisoft咪放班仆街出嚟去其他遊戲公司害人
炒晒擺工個班,請過班正常人啦
有黑悟空同劍星做底
證明左Ign同sweet baby啲攻擊係廢
根本唔使驚佢
我假設, 每個人平均每月1500美金人工.
一個人淨人工3000萬.

痴撚線
同樣道理, Marval喺Victoria之亂入面,
請左好多根本唔睇Marval漫畫既員工

Woke撚都係差唔多.
有stop asian hate
不過當大家醒起係咩人攻擊亞裔 個口號就收咗皮
https://x.com/kangminjlee/status/1801370004497006906

又 我覺得所謂bamboo ceiling其實係關亞裔家長推仔女行low risk medium return嘅路事 多過歧視
ign 同 sweetbaby 日撚日洗版,啲studio 驚咗佢哋,所以要焗畀保護費。

但其實sweet baby 只係其中一間,呢幾年係多咗呢啲黑社會公司。
啱啦快撚d執
之前仲要爆出黎彌助係woke撚虛構產物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞