(突發)歐美主持人訪問了育碧內部員工,結果發現:育碧內部已經爛透了。

277 回覆
493 Like 5 Dislike
政治正確撚樣奪權三部曲

爆非禮/不倫>再爆歧視>搵自己友坐上去

玻璃渣係咁,ubi,EA都係咁,Sony冇但疑似早已經滲左入去,果班人同某君一樣只有權鬥點滿間公司點會唔爆
黑悟空大贏
歐美啲左膠真係好虛偽,BLM,LGBT既議題就搞到文革一般,矯枉過正;講到亞裔就”sorry呢個唔喺我地agenda”,社會完全冇推動過呢方面既議題

外國做嘢繼續有bamboo ceiling,diversity比例低到離譜,隨時仲要踩多你兩腳
Ub講俾你聽
日本人個頭360飛出嚟係唔激進囉
核彈半鳥居無冒犯

明顯歧視日本人
人不如動物
等sweet baby收購啦
今日加個黑人入去, 而又有人肯埋單
將來加個黑人變性人入三國/戰國......等等都指日可待
間嘢永遠都係眼高手低 好多玩法同埋題材都幾得意
但係都俾自己搞衰
升?
日廠game 一早都代表哂東啦
關尻支那事咩
4好好玩喎
想理性溝通下應該都好難
真 最驚佢燒燒下唔燒 半死不活又出嚟整垃圾
Ubisoft而家只係得番賤兔Rabbid係仲營運得好好,一年一隻嘅跳舞game都唔多人玩。AC失敗埋,公司一定大裁員,但管理層繼續咁仆街的話,公司最後得番一個結局,就係將Assassin's Creed同Rabbid個IP賣出,而收購嘅九成係網易或者騰訊
呢啲唔撚係整game
而係用game去「教育」人
希望可以快手執柒佢
垃圾ubi全撚部都係換皮game嚟
唔好呀
本身mass effect已經夠woke
唔想me下一代整到concord咁
返緊外國工
間公司又唔係我嘅,佢鍾意點咪點囉
最緊要係有糧出
但係賣左呢啲ip同執柒無分別

我只要你堆ip
唔要你間爛公司
而家我係玩家,我中意打就打。
所謂DEI 就係d 醜女人將自己人推上去
當年無咁多人同錢反而整到AC2 三部曲+ 現代刺客Desmond , 諗住之後會圍繞住現實同過去交錯既玩法,例如過去既迷題要由現實解決,去令到隻game 唔單係一隻歷史game

點知之後整死Desmond , 之後現代刺客線又唔吸引,一年一作搞到劇情無深度加隻game 仲要多bug,變到成個罐頭咁
要冇任何competitor出現先得 全世界夾埋唔去提出收購
我覺得呢隻野埋IP值十億啦起馬
Go woke go broke唔係講笑
呢個係一個精心嘅騙局
所有野英文寫一份,日文寫一份
內容有細微嘅唔同
我淨係睇英文維基都以為真係有個咁嘅武士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞