[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1665)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
有冇人知究竟MV個ZERI係邊個???
恩靜
得1個人用zeri
牙尺
白色隊服都有分好唔好睇

T1係靚dHLE黑色勁型
廢老架amg頭枕有佢簽名但係有撚用佢都唔會揸
Peyz今年會拎zeri skin
對住鏡頭gel頭真係綜藝感max
搵人幫佢入油可能會揸
Kiin嗰間呢
營業貼貼
佢兩條友性格都唔夾fd唔到
咁多gay畫面俾人影到先神奇
Q:T1世界賽的名單中有Rekkles選手 ,Faker選手你對和Rekkles一起晉級世界賽的感受是甚麼呢。

Faker:從Rekkles來到二隊開始我就很驚訝也很尊敬他。如果我們一起去世界賽,我想會產生很多正面的影響。
有沒有你想親自見到或印象深刻的選手 ?

Peanut:我很期待見到BLG的Wei。除此之外,我想也會和TES的教練Xiye一起吃飯。
Doran:我覺得LPL上單選手都不錯,所以我想見見他們。

Kiin:我想擊敗BLG這支隊伍,而不是某個特定的選手。
Canyon:我以前沒有和G2的Yike交手過,所以這次我想見他。

Showmaker:我在想如何自己才能做得更好,而不是某個特定的選手。
Lucid:我想見到LPL打野的選手

Oner:我最期待的是Wei。我們上次在 22MSI見面,我想再次見面。
Faker:我都很期待,因為每個隊伍都有自己的特色。

Wei腳震未
睇嚟Wei訓練賽屌打晒所有lck jg
四隊都係打野加中/上
下路wfc
上年瑞士卷 canyon明明對過yike..
個個知道BLG補咗Wei再勁咗
即刻想打佢
Q. 預測如果進入了決賽,而且是lck vs lck時,對手會是哪一支LCK隊伍呢?

Zefa:我想會見到T1,這會是一個熱門話題
Kkoma:我同意,我也覺得DK進入決賽會成為熱門話題
Dandy:我認為是Gen.G
Kim:一定要回答的話,我會選擇HLE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞