[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1665)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
原來老隻yone今年勝率有80% 睇唔出
賽垃圾算勁既
S11PSG都成日用
只係自信過頭話可以處理大超隻TF姐
不過老老豆豆純實力入到8強只有S5果次
佢個隻用黎開戰俾隊友入場打
入到入圍賽當贏
見大家都好驚佢拎yone 包括我
但5場勝率80%算係咁 班細既會舉佢重
Aiming 同左moham 雙排12場
正選應該係冇喊大哥了
冇喊大哥加油
Kellin搵左canna 雙排9場
rell 被nerf
下路又lucian nami
kellin 表示已經熱好身了
可能準備去lec
推下賽程
Worlds 26/9

2000 GAM vs SHG
2300 100T vs R7
佢會被人屌死
打左pro 幾年都唔記得報CD
Keria 原來個日廁所pause 唔係開大 係細
GAM 應該勁過SHG
psg 下一場幾時打
想睇GAM 打PSG
27/9
https://x.com/tachycardial/status/1838960284167454915

Ah, but in GODS, my face was still drawn pretty well, so I thought I would be drawn similarly, cause once you've been drawn that way, isn't that usually the case (that you'll be drawn in a similar way again)? But suddenly, some strange person appeared? Idek if i can say this

keria 自己都R哂頭
我諗佢應該都係講依一次
之後應該會被經理人叫收聲

Play-In賽程表 時間要自己-1hr
或者睇呢個 呢個係香港時間

https://lol.fandom.com/wiki/2024_Season_World_Championship/Play-In
Playin呢兩個時間真係好岩香港人睇
放完工食飽飯開始睇
大易忍細難忍
Swiss stage頭兩日
凌晨三點先最後一場bo1
最後一日凌晨兩點先最後一場
仲要bo3 希望頂得順
波比妹妹!!!
石油盃個幾日 都推得好快
唔信 DK 打 TES 你頂唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞