巨商討論區 等出狗女 8

576 回覆
2 Like 2 Dislike
心急再練下先
冇金仔最尾嗰關一比佢打就秒
講緊有多d-降易打好多姐
唔出印神咪出蛇女 反正都有用 又可以當冰牆用
龜天難打係唔夠力殺龍天姐 多扣抗易打好多同穩陣d姐
你睇番jj條片有高雀武+蛇女打d傷害同自已打出黎差幾遠就知
有時黑仔今個星期5次用完下星期再ban埋龜天 食半個月冇野升好悶嫁
龜天係4天王入面最易過5段
有真陰250,高武,龜天符,天照套一定夠力打

第5段,最麻煩係隻龜天(天怪)同埋雀天車火龍,考你隻坦同兵陣既企位同埋要有打天(龜天弓手,穩陣d帶埋鐵娃,本願寺)
蛇女其實唔一定要有,當然有會再易d

邊有理由因為Ban龜天就去鳩合隻印神黎打
練習果陣唔知點解第一關隻日冥成日暴斃
同埋係咪每關都會回滿hpmp? 有時隻日冥開場0mp跳唔到出去
因為隻怪識吸魔
你日冥頂頂下就會俾佢吸乾d魔
你唔可以俾佢0mp死,死左唔會返生
總之日冥唔死,下關就會回滿
第一次試果陣好順利入第5關
之後就成日第1關就死
係咪得第1關有吸魔怪
唔係,無記錯係1, 2, 5, 6, 7, 8段都會吸魔
又黎大戰 偷城偷團旗
講多少少 點解可以偷到
打咗成晚開始穩定去到第5關先嚟同我講11-1唔比打
某d人想要d靚既團旗 就搵d團黎打 見d大房少上線就偷敵以為人地唔知 可以爆城拎錢/賣團旗拎錢 某個23456團既做法係咁
ST團開既DC group 教人點樣唔好買到掛幣
真係笑撚左
挑戰段不會回魔
你只可以帶孔明貂嬋鐵娃回
日冥的話要邊嘲邊拉先冇咁易乾塘(注意嘲的範圍)
但同時你又要控兵打怪所以要練

第一關條毒龍放毒風hi一下就冇半條魔
第二關條龍天罰可以秒日冥又係要走住黎嘲,台冥 就好少少隻坦死咗可以即刻再召同嘲
呢兩關當時我係用象神控住條龍清左地怪回滿魔先去秒龍入下一關
第三關都係同一方法過
第四關一堆風屬怪如果用火屬打手或者果娃就可以輕鬆過
第五關就要控住龜天清其他怪,日冥要盡量走到怪嘅背面避開趙廣嘅火龍噴射本陣

我都打咗好耐5段先過到,然後合完印冥先發現減抗有好大差別,打得快就可以減少死兵的機會,現在5段的設計是令你好難磨爛蓆邊回魔邊打,可以的話出多兩隻減抗的兵會易過好多
打到好氣餒 頭4段都過到
係輸第5段
ban咗金仔
mp女封冰個距離啱啱好可以比龍天射中
日冥同隻龜行去後面避開趙廣條火龍又勁快比人打死
蛇女施放距離會唔會遠啲?
定係可以點打
一開波全隊行遠少少
控日冥兜去d怪後面挑釁
然後龜天出去打
打淨隻龜天再慢慢弓手磨死佢
我係咁打 放埋隻龜
打打下2隻都死哂就玩完了
定係應該出隻蛇女/何娃/其他野幫手
用鐵娃,唔係何娃
有蛇女就一定再易d
M1 打後用 parallel desktop 都玩到
知唔知蛇女施放距離同mp女有冇分別
無留意,同個距離有咩關係

開法者想你用層陣
最多+2
我用mp女放技會比佢打中
你一開波全隊拉後,日冥出去引完怪再放冰牆咪得,點會打你mp女
認真 係好易手忙腳亂 又要一隊兵拉後再H 又要控日冥同隻龜行去慢後面 一陣龜天行去召怪比龍天射2野暈左又玩完一場
我以前睇過片D人係象神定龜天 之後冰牆慢慢殺其他 但係隻燕好易比龍天射死唔知點解
不過我果時最後冰弓手死左 日冥0魔埋 最後都係-6靠何娃隻鹿同高龜武隻龜磨死左隻龜天
有條件就直接出高日冥武 一開場直接飛去怪後面 就多D時間控黎慢慢殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞