巨商討論區 等出狗女 8

576 回覆
2 Like 2 Dislike
logi既話,用管理員身份開hub就得
你地日冥同召龜係同一個巨集定係分2個
日冥召龜放陰一個巨集
明冥龜天出技打係另一個巨集
傻鳩ST仔來
溫故知新 - 勸世
奉勸新手,冇團入都唔好亂入D邪教企街式收人入團既團 (Sxxxtxxx/逢xx勝)

某團思想及慣用技倆
1. 指控佢團外掛時,立即扯埋其他團落水,講到自己唔係唯一
2. 好鍾意叫人攞証據出來,講到有証據就叫官方封佢AC
3. 有証據後:「唔係我,唔關我事,一定係改圖或者屈我」
4. 自己團以外D人,全部都係戇鳩
5. 團友買賣打少個0,或者死藥當生藥,踢走左個人(分身)之後,就扮冇事
6. 投城又會開分身陰D 陰D 投上去,搏你睇唔到。俾人發現咗,就會話條友已經踢咗,唔關我地事
7. 個團D大佬割緊韭菜,你估真係咁好收新手? 7個團,目的就係要班新手幫手升團經
8. 專恰新手,D新手唔知價,專登開高過巿價賣野俾人
9. 入團要留手提電話,入佢地whatsapp group,離團視作背叛,然後會於whatsapp group數臭你,仲會隨時俾佢post電話係佢地個DC group
10. 聲稱自己whatsapp group一日幾千個訊息,800人群組,睇住幾百個巨商團友,但係漢陽開雪人,永遠都打唔晒
11. 內部人士開分身出四通做戲俾其他人睇,塑造自己係被害人士
12. 以為自己係巨商救世主,要不是ST,台巨早就執笠了
13. 佢團裡面D人個朵臭到飛起,用外掛用腳本用到出晒名,尤其係小南,敗走台巨之後去熱巨,熱巨收皮又番來台巨,某forum可以搵到佢D英勇事蹟;
14. 巨商界風紀委員會,打怪區企係度會俾人摘名,寫低你幾時幾分企係度掛機,然後上報俾你團管理員知
15. 黨式管治,唔俾自己團友同街外人組隊升Lv、打怪、俾人發現就要踢,篤灰條友仲可以有加冕
16. 覺得自己好勁,所以惹人妒忌,總之自己D行為就一定冇問題

持續更新...
分身唔好吸 吸好撚慢的 又易死 又容易大場 好低效率 你高級分身另計
搵日300%打火蟹2日都夠220 淨係用狐娃雀符加幾隻mp 女都夠升 我都升左2隻掛機用
好多人買掛彈中招
邊到睇到災情

同框不能重疊
想請教下, 雷3暈怪係咪用唔到技能連射?

一開場雷3 "e", 會見佢一直開技,

但到堆怪解暈, 佢就會自動停手
所以上個post 有講過出媽祖可以唔使出新火傳
改完巨集落左去12秒2隊 15秒3隊多謝大佬們
原本最大問題好似係手控日冥行出去再巨集開技 因為原本巨集滑鼠冇反應 用系統管理員開都唔得最後再用m制行就搞掂
日冥就用高日冥武飛出去唔洗煩
[quote]
14. 巨商界風紀委員會,打怪區企係度會俾人摘名,寫低你幾時幾分企係度掛機,然後上報俾你團管理員知

呢樣幾好啊
係打怪區掛機真係好阻定
行遠多兩步好難咩
有冇得望下你點set?
我都係亂咁試可能仲係set錯今晚放工擺上黎
雙十袋
雙十扭蛋
鳩沖
呢個袋唔錯
都多有用既野抽
我會優先買10套白衣包先
你個陣係點
無倍經?
定過兩日會突然出公告開
都未改版,點會有倍經
雙10假期唔會無掛
岩岩先完一個倍經,斷估唔會連開掛
4天王戎 象牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞