巨商討論區 等出狗女 8

588 回覆
2 Like 2 Dislike
OK 柒左囉

但石合無撚錯過
一出果時,我自己一車車石係到
點解我要同人買比人賺先

再講,你地成班係到拎緊正服價黎同人私服講,同人買玉升?
正服 玩到連兵仔都可以全套天王裝
你望返人地私服天王套幾錢啦

係到講價錢
大巨果邊有新圖又點? 唔夠打既,道士都未去到,咪又係FF谷
FF谷咪又一車車精靈石過你打 假天王一車車精靈石
到你要刷噩精果時,咪又返去要打 咪又係有一堆精靈石

成日係到用緊自己果套齊陣黎同人講
問下人地齊陣未好過啦
一出果陣粒玉幾e 你有石自己合當然無錯
宜家粒玉幾千萬,條數就唔係咁計啦
你發覺自己計錯數仲要兜話其實自己合果陣係幾e一粒玉既物價

唔講乜野陣,宜家幾千萬一粒玉,點都唔會係自己去打石合。搞得傳說精靈至少個陣應該都去到打道士level,就算無,咪去打其他賺到錢既料再收玉囉

你話FF谷有精靈石打,懷疑你根本雲玩家
SOR呀,我都係由頭玩法,得隻天王同冥
我未覺天王前
係無上過去打道士
一路係到打緊假虎天 跟手係龜天刷姑姑水 連埋分身AC,每日6次
一車車精靈石 講緊係開頭D玉貴,我係自己就咁合完出傳說
0隻傳說

依家係1覺天2冥咁樣打緊道士
唔好講到真係個個玩左幾年咁樣,齊哂陣
咪一樣係講緊風水精係升左上去傳說級
但升傳說精靈果時我仲係隻25X既天王,連覺都未覺仲係刷緊假天王升LV
點樣唔係一車車精靈石任我刷?
數就計左出黎 我就仲合到唔洗比錢人賺

成日同人講哂時間時間 你齊隊爆LV,咁樣刷料合就哂時間
但連機都未爆既,同咩人講哂時間刷
刷料可以同時升LV 依個概念無錯喎

你刷道士升LV同時夠刷埋精氣碎啦,唔通你話咁樣合精氣珠係ON9
直接D賣料,再同人收咁先叫正確?
柒咗仲咁多嘢講 攞返拃沙未
講真 第一次見人用石換玉咁合
下下講一車車 一堆堆
你打神仙谷 噩夢都唔會預好似你咁撚有效率
佢未齊陣嘅話啲精靈石大部地方用得到
趕住出嘅話咪又係收玉整
私服你自己都唔知價就出少句聲啦
你懶獨特自己咁玩咪算 走去教人就柒囉
無人叫你出左依個版本先行出去合

未出個版本之前大把時間打喎
下下依家個價幾千萬 行去打轉道士都幾億
咁不如唔好打姑姑啦 連300萬都慳埋,行去同人收算啦

版本出黎之前,一堆精靈石係無任何作用既
你升哂做上級都已經無用啦
合咩傳說 合咩幻龍 你覺天都未有,學咩人搞幻龍呀

下下講同人收,咁問難唔難出把撚呀
玉貴果時賣,自己一車車精靈石合完成係無任何問題
唔通貴果時唔賣,等賤價果時先賣呀
依D咩邏輯?
玩得巨商就係睇住個市價,唔通用石合玉既成本仲貴過就咁收一粒玉,你照合?唔係自己打就=零成本架,你連呢個邏輯都未搞清

如果龜虎雀天要出傳說水精靈,打唔到假龜天架喎,唔通你叫人返神仙谷打水槍刷石?打都打唔到你仲講刷料可以同時升lv?
根本完全唔make sense
無人叫你出左個版本先至去刷,去收
無人叫你爆機隊照去刷

你升LV一車車出,又想點計
本身升LV係刷經 一車車精靈石出比你都已經係BONUS黎啦
哦,依D唔合,拎去賣,當時玉價咁高 仲要自己再貼錢去買就好低成本啦?
有石唔合,走去賣石補錢買玉 咁撚高成本既野同人講邏輯未搞清?
你30石合玉,要1億手續費就話貴姐
唔quote咁長

人地問宜家台服咩環境呀
你講你以前打到玉就賣,自己用石合做乜鳩啫,宜家玉既價錢就係收玉平過自己用石合,得未?
下 打何仙姑同你打道士無衝突
仙姑日日都打 你係咪有咩誤會
你邊撚隻眼見到我話下下收 難出自己又緊火咪收料整 你成世睇價嘅咪個個退晒巨先合囉 果陣無人玩實平到on9 啦
依家係屌柒你教人唔賣咗啲石 自己走去合玉 仲話自己打石返嚟無成本 搞清楚未
總共送5隻2轉 舊傳4隻將 再加隻雷公
本身有雀天台冥
啱啱先二轉主做左明男
隻主其實全智照拎果娃好定用明男武做減抗?
咁可以練多幾個ac刷小地石
減抗正常會高效益過你用果娃
不過如果你都係打風長老,可能都唔大分別
我會用返果娃,有個盾無咁易死兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞