董之英呢件事真係睇到啲老屎忽有幾撚仆街

243 回覆
307 Like 10 Dislike
其實個冚家剷校長咁樣玩人格謀殺個上手老師可唔可以民事告撚個冚家剷校長誹謗?
俾你報到名就真係司法不公啦
唔覺佢做戲
似係真心喊
知道中回力鏢就嚟冇咗每個月十幾皮嘅荀工
個底又花鳩咗又唔知有冇第二間落腳
最樣衰嗰面又揚到全香港都知
驚到喊係正常喎
受害既係學生,唔一定係學校班old seafood
真心唔明邊句係風涼話. 佢主要都係針對學校,辦學團體. 同埋佢連補償學生方法都比埋你
"學校亦可以安排友誼賽,甚至聯絡足球總會與其他本港球隊舉辦練習賽,讓學生一展所長,繼續追尋足球夢。"
既然件事係校長,新主任?搞出黎, 咪叫佢哋出錢出力,book 場約隊比學生踢囉. 佢哋唔做就佢哋問題.
你認為友誼賽可以代替學界比賽?
其他學校如果冇必要理董之英,咁點解足總一定要照顧?
如果咁易另起爐灶,俄佬都可以另外辦一場世運會迫盟國參加陰乾奧運啦
公平處理左個校長先
個校長擺到明唔想幫班學生, 口講就話為學生前途, 實際就係扮慘想過到骨踢參賽, 到時踢成點班學生做唔做到球員佢就無責任
係代替唔到,賣慘一樣代替唔到準時報名
你唔好走
解釋下雷sir講錯乜先
所以仲唔係何不食肉糜?
仲衰過俾董之英後補
冇唔啱,你老母比老童三穴開發中出生個妹出嚟比十個老童輪你都係要過生活,世界未末日,班中學生係好應該好似你咁看透世事

on 9 佢哋本身成隊有飯食, 係校長唔申請. 而家怪街外人
你刪左D句子先係啱,無刪既超錯,完
會考3分條撚樣都要啦
咁錯都係校長同負責職員錯,唔係隊員錯,一人犯錯全班罰留堂而家你地都話專制唔公平啦
你咪on9 啦. 學生係用學校名義參賽. 而家校隊犯規點唔影響到學生. 佢咪就係叫學校要認真對待唔守規舉連屎都無得食囉. 呢樣先係改正問題既正當做法. 如果唔記得報都可以做理由比學校報返同話比人知無限期有咩分別.

佢講個補償只係舉例, 本身唔係佢責任. 覺得唔夠你咪比方法校長叫佢去做囉
係咪雷蛇訪問講句
“你班董之英學生跟得呢間學校就預咗,係咁先。”
咁就大方得體晒?

到底你想佢講咩或者唔講咩
你呢D說法嘛不負責任,問責學校係校董會、辦學團體以至教育局既事
樓主2樓俾人偷ac
鄧飛嘛講得好
體育嘅公平性就係要參與者跟住同一條規則玩
唔跟規則係仆街政棍同奸商先做

然後你條弱智就彈出嚟
跟住啲政棍口吻
大叫“俾啲學生走後門參加體育比賽係對學生最公平”

睇嚟你都岩去apply董之英啲教職
最慘當然係班學生
但冇辦法社會嘅規矩就係咁
如果間間學校學佢遲報名仲得了
佢咪叫學校,辦學團體認真對待有咩問題. 我又有咩責任
咁即係管理混亂,校長都係衰晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞