董之英呢件事真係睇到啲老屎忽有幾撚仆街

243 回覆
307 Like 10 Dislike
直接認左佢咪好好睇睇
點解D校長硬係咁仆街既呢
而家似係唔肯同流合污,俾你班教畜杯葛,發現呢間學校同師生都壞到無得救,所以辭職多啲
佢交得個印俾人
咁就係佢認定左拎住個印嘅人係佢代言人架啦
咁佢自己唔戴眼識人冇計
對佢哋嚟講大鑊過報漏咗 DSE
"呢單嘢唔係我跟開"
人地屋企生癌與否同你無關,我剩係知你地無得踢竹波
樓主正正就係典型連登仔,是非不分,憤世嫉俗,呢句嘢講得無錯都屌
為報名比賽呢方面提供意見
廢柴loser圍爐失敗
叫d細嘅去代吸印,其實都預左個校長係唔會理學生
有d校長辦學係當搞生意
可能條友諗住自己啱晒做下戲交數博個靚名,得唔得都好都名留青史
等之後去下間學校或者踏足其他地方威d掛
好似東張早2日條呃錢陳生,叫佢回水就咒人生癌,勁弱智
樓下有人答左你了..政府運輸處封超速信都係搵個萬零蚊既aco印印印..你估條友知唔知今日印左封超速信比李嘉誠
乜野風涼話?
講緊事實喎,知唔知風涼話點解?
個主任有冇心跣佢一回事,佢俾人跣到咁應係佢自己攞嚟
我知啊..所以最錯咪就係佢信錯人..校長出黎開記招個個版本實係有某人話比佢聽佢又信曬..開完記招比人反屌先去求證發現呢獲大單了..佢記招個段野你去聽聽就知係想全港學校封殺個舊老師..已經去到品德謀殺個個程度
學體會同雷雄德嘛仲老屎忽
即係冇工開剩識話少壯要努力、快啲搵過份
Exactly
校長果個簽名係印仔黎
可以話唔係自己簽 唔知邊個用左
所以唔清楚咩事
哪怕上市公司/政府..其實成鳩日都係右鍵插入key簽名真係好多時係收到份野掉比老細..老細覆你無問題咁個秘書就key簽名send返去..用得印仔其實雙方都明份野唔重要..你落街比錢就買到個印
真係好似你話當佢完全唔知情, 但無fc就想封殺個舊老師已經夠佢收皮啦. 佢開得記者會,講左咁多大話嗰下已經無得用唔知情做理由.
樓豬 解釋一吓雷蛇有咩錯先好走
問題係除非教育局同仁濟嚴肅處理,否則個校長只會繼續印印腳逗十零萬一個月,根本影響有限

要不該負責嘅人食曬,可能比其他學校要對多隊仲唔公平
所以我一開始就講最7係谷精上腦搵埋隊波+家長開記招..本身印仔幾十蚊一個係人都做得..佢最大問題係開記招個日太好戲..喊足成程指控舊老師離職唔跟進..唔交接..唔比密碼..我依家最好奇係校長記招個版本係邊個話比佢聽

未出黎做過嘢唔會明
個校長肯企出黎已經好過90%的老細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞