國泰夫婦,你哋冇做錯,只係方式唔啱

256 回覆
1081 Like 301 Dislike
而家英國就係太多呢啲麻煩港人移過去 正常嘅香港人歧視,唱衰佢地就ok了
依班社會垃圾嚟
立場大於是非
hka
嗰對夫婦唔出嚟澄清o既
暫時睇到佢哋衰ON9, 手法拙劣, 唔夠高明俾人影到
Cx econ 窄到閪咁,
坐過ANA econ 起碼合理,就算前面捱後都無咩野

以前一架機冇咁多人,個個瞓喺度都得啦,而家排滿人但又有得挨咪屌嚟屌去
即係好似之前單日本自駕超速俾人拒絕入境咁
連登仔都成日話咩日本個個都超速所以可以任超
唔係用餐時段,咁係咪睇電影時段, 點解我個mon 跌撚左落去
大陸妹跟本就自私精
不過佢好識玩
有心玩對低能夫婦
明刀明槍係第一樣戇尻
搞小紅書天龍人係第二樣戇尻

如果搞嘅係香港後生
大把人撐佢哋
就算無沉默嘅大多數都起碼一半半

搞小紅書天龍人,仲要明刀明槍比人拍片
九成係平時恰開香港後生仔
香港後生好少會企硬 怕事多
特別對住廢老
通常坐返直就算
屌你老母專登cap隻腳頂住椅背最細角度個刻
唔識用就快d去死啦咁戇鳩
你係咪搞錯咗啲咩,生產商點會理你買架飛機返去裝幾多人?你有錢嘅話買ACJ或者BBJ返去做私人飛機嘅話生產商都不知幾歡迎
Premium Econ都係有得挨後,up都冇用
人地唔挨自己就唔挨得?
有人無位坐所以巴士地鐵全部都要企?
電視宣傳搭扶手電梯時要扶穩莫走動,無分左右
你會唔會企定定塞住晒唔比人過?特別係上下班時間。如果你會其實真係唔話得你錯,但要有俾人屌既覺悟
公民社會唔係有權利就可以惡晒,有權利更加唔代表就要用盡。
人地唔埃十幾個鐘頭俾你頂住就唔辛苦?
你有埃權人地冇唔埃權?

不過呢啲一刀切都係癡撚線
習慣埃後既,有品既望下後面有冇埃
有就一齊埃最後
冇就埃少少一人讓一步大家舒服
再唔係真係想埃後啲既未問下後面
講真真係長途機好多時就算冇埃都係訓覺
你果陣埃後都唔會好覺
成程機大家都辛苦互相忍讓大家舒服未算
有啲自私精係要自己贏晒舒服晒就乜都去到最盡又唔理人仲賴話部機設計係咁
主要係有冇考慮過有冇影響人遮

不過
人嘅質素不同會對事嘅睇法都唔同
以前機票相對於打工仔收入好撚貴

相當於依家你買business,甚至更貴
挨左兩格only
真,一向都係,每幾分鐘唔小心一下就夠
講就兇狠
現實:細細聲屌你老母
半夜三更去廁所大力起身扯住前面張椅,返到黎扮冇事發生咁咪得個種離心力真係嚇一嚇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞