國泰夫婦,你哋冇做錯,只係方式唔啱

256 回覆
1081 Like 301 Dislike
俾你係天龍人你都拍片啦,區區一個econ乘客都可以變VIP撚狗唔拍就傻
你真係on9架喎
一個飛機設計, 一個唔撚關事既你部電話設計
你覺得係一樣情況你真係要睇下醫生, 起碼輕度
人人都有手機,唔應該干涉人地使用喇叭播片,損害人地嘅利益

嚟緊仲想咁樣,根本係啲製造商同航空公司想賺盡消費者之間嘅矛盾明明係佢哋有份造成
嗰兩條友太蠢,如果係我一定起身嗰時扯佢頭髮
連登仔之前唔係咁講
個個都話要唔小心踢到人
依家人地真係做, 你又轉話係佢地on9
駁唔到就人身攻擊,你講得啱
駁左你都唔撚明
陰功
你講得啱
我認同 成個連登都喺度幫緊小紅書條女都唔知做乜鳩 見到班冚家剷就眼冤 俾人恰撚到上心口都仲可以喺度講道理

講翻你果招 拉完之後我仲會同佢講聲唔好意思wor

但係你講嗰個位喺椅背上面咩 我唔係好諗得明點樣可以震撼得到佢 你嘅意思係咪用力chok佢等佢醒? 定還是椅背上面有個掣係可以放低佢張凳?
飛機幾時先禁止拍攝
成個動機都唔同,坐人隔離大聲播片好明顯係想搞鳩人啦,但係飛機上面挨後佢係咪有心想搞鳩後面嗰個先?佢只係正常使用緊昨喎
你講得啱呀,所以地鐵D廢佬開大喇叭播片真係無得嘈佢,你有錢坐的士咪唔使忍lor

呢個咪係窮人坐econ有錢人坐business既分別
要屌就屌空姐, 屌客係唔岩架, 人地好難做
點解要咁做?
應該加返d cam就真
一嚟可以防止人偷野
二嚟遇上呢對夫婦咁嘅仆街又可以做證據
正常智力會唔知挨後會影響到人?
樓主同支那人冇乜分別
連登仔喺連登就凶狠,實際上對住天龍人只係條毒L
咁你到時咪試下囉
睇下其他客屌你定屌挨後嗰個
再睇下空姐幫你定幫佢

係到威冇用㗎
拎你套理論去實踐出嚟
天龍人
任何人
Econ冇哂位 但佢一路比人滋擾又攻擊咪R到 Premium Econ有位比佢
班人飛機都唔知坐過未
咁點解唔一早俾阿叔upgrade
話係歧視香港人真係唔信
啲人係咪無搭過飛機
講到挨後好似可以挨到120度咁
大佬你啲econ位
後極咪十零廿度

嫌legroom窄好心就加錢坐extra legroom
電話係你既,飛機凳就飛機既...
你要類比交通工具又可以調較的話,應該係巴士座位旁的扶手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞