董之英個校長,快撚d辭職啦屌你老母

393 回覆
715 Like 2 Dislike
本身就係水平唔高嘅中學,將來9成9都係中下層勞工

但踢波呢件事,好可能成為佢哋終身興趣,令佢哋快樂,甚至乎幫佢哋捱過人生困難嘅事嚟

人大咗,我覺得呢啲嘢重要過讀書
笑死全香港,教育局係時候要管下董之英中學校長同老師
不如唔好讀中學,中一就去VTC讀仲著數,band 3 中學讀唔讀都係咁
都係嘅,真係鍾意足球嘅,只要肯努力將來仲有機會參加比賽
今時今日入到港超
好過做基層
班波牛如果真係因為冇左屆學界而入唔到港超
個校長點負責人地人生
就係無從心入面明白到呢啲事對一個人人生嘅重要性
睇完呢個comment去search下 先知香港足球原來近年發展得咁好
講大話
個校長嗰浸廢佬教畜味出晒嚟,自制一個災難

啲重要嘢又唔叫人做,反而叫人返嚟幫手補課,堅on9, 多數係不歡而散

新嗰個老師2/9 先返工,另一on9 位,跟本都無得 handover

個記者會推啲學生老師出嚟把撚,無人覺可憐,只係覺你廢
而家似當年祖記降班,啲球星解散多啲
港超乜有人睇

有幾錢人工?
其實遲報名真正原因都未知,係付責報名嗰個人唔記得,定係被人炒咗無人接手,段估唔會由校長付責報名
該校校長黃攸杰日前解釋遲報名與離職體育科主任遺失密碼有關,董中昨回覆時承認收到學體會提供的新密碼,稱遲報名屬「行政失誤」,法團校董會對判決表示失望和遺憾,目前正就是否繼續上訴作內部討論。教育局回覆表示會調查事件,並要求學校呈交報告。

原文網址:https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20240922/s00002/1726943450625
你斷咗片咩
無人接手已經唔成立喇,實情係唔記得咗
咁都只係“水平唔高嘅中學”
清講嘢都幾客氣
而家諗住冷處理?
想點處理 成間垃圾欺凌學校 仲做咩要理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞