董之英個校長,快撚d辭職啦屌你老母

393 回覆
715 Like 2 Dislike
係咪去左大陸叫雞叫人冒簽啊?
報個名都咁撚柒
我識準時報名 你個校長位不如比我做仲好喇
其實我幾欣賞個校長同老師,新香港就係要學大陸個套,唔理有冇道理,最緊要一哭二鬧三上吊,大聲就係皇道啦。好過其他學校教埋個種西方教育,咩要跟rules做野? 你老母教壞細路呀,2024年新香港呀,已經由治及興左啦,出到黎做野點夠大陸人玩呀。我欣賞呢間學校wor
佢踢爆校長講大話咋喎
下?乜撚野啊?
唔做學界皇馬

咪做學界 祖記囉
點落井下石?
學聯唔係冇做野啵, 8月中都話處理左第2日收到校方處理
截止係9月2, 咁係學校本身自己冇做野咋啵

而家學校開個分享會情緒勒索大眾搏下學聯可以俾你報到
屌你老母啦風向撚
成日提仁義道德嘅人通常都冇乜仁義道德
校長:學聯唔啱
應增設自動報名功能
明明年年都係咁玩㗎啦
仲要報名?可怒也!!!
個校長都on99,講到成間學校得一個老師咁,其他個啲老師幫下手洗死咩屌你老母。
你做校長連一個老師報個名都管理唔到,你就翻去讀過幼稚園喇柒頭皮。
你一係平行時空,一係閱讀障礙
乙組仔
另一單新聞仲有話,董之英校長屈教育局出信畀前體育科主任,睇個款十成九係校長management有問題,想賴晒畀個前主任
學校已經band 3多年成績冇起色(google過佢雖然2022年先做校長,之前都係董之英副校)
而家連唯一強項都搞到一鑊泡,好想知校董會仲會唔會繼續用呢個垃圾?

另外,校方前日亦透露涉事離職教師於上學年獲教育局發出警告信後辭職;惟本報獲悉當局並無發出該警告信。黃子文昨澄清,該封警告信是由學校發出,校方只是向局方備案,承認表達錯誤,因他當時「講嘢太快」、並非「有心」,就事件致歉。

https://topick.hket.com/article/3830687/%E8%91%A3%E4%B9%8B%E8%8B%B1%E9%81%B2%E5%A0%B1%E5%90%8D%EF%BD%9C%E6%A0%A1%E6%96%B9%E7%96%91%E5%85%A9%E5%80%8B%E6%9C%88%E5%89%8D%E5%B7%B2%E7%94%B3%E9%87%8D%E8%A8%AD%E5%AD%B8%E9%AB%94%E6%9C%83%E5%AF%86%E7%A2%BC%E3%80%80%E5%AE%98%E7%B6%B2%E6%97%A9%E5%88%97%E6%88%AA%E6%AD%A2%E5%A0%B1%E5%90%8D%E6%97%A5%E6%9C%9F
本來唔開記者搞大件事.
學體會無必要公開細節, 係八月中已RESET.
咁校長可以係學生面前輕輕帶過, 再搞D其他細比賽安撫學生家長.
或者搞個外出實習計劃等等.
而家迫到學體會要揚出, 否則有D人會話學體會不近人情, 又或遲遲唔RESET PASSWORD, 令到學校報唔到名。
都係跟規矩做野姐!
原來間學校話要Reset報名密碼, 人地即日已經Reset左比佢, 但唔知間學校中間發生咩事, 到左期都未報名, 咁樣真係間學校管理問題, 唔關學體會事!
個柒頭皮校長做乜好?
可以入政府做
個仆街校長仲要屈離職個老師

其實無得賴,份form有野資料
面對現實
你只係一間打足球名義
收垃圾賺錢嘅band 3

你信唔信啲傳統名校犯同你一樣錯嘅話
係冇問題
依兩年冇波踢咪踢自己個春袋囉
邊個咁多手8月13號申請reset密碼?
9月2號先截止報名 冇得賴啦
今次仲唔輪到我上
引咎辭職?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞