[突發] 淘寶執左順豐集運/直運

364 回覆
169 Like 26 Dislike
感謝巴打資訊
試過因為揀錯左變左喺菜鳥
啲件勁污糟拆完對手黑晒 用順豐咁多年都未試過咁
寧願比多些少用順豐
上次佢又係叫我dl
咁之後有一次,我早5分鐘㩒拎件
去到比佢話:下次呢,到門口先好㩒,唔係堆貨擺曬係到😀

真 成班傻閪仲係度排隊 提早禁個職員拎定講電話號碼走得
之前同佢傾咗兩句, 係啲新仔, 驚唔見貨
住獨立屋嘅人有幾多個工人你知唔知
唔洗獨立屋 司徒拔嗰堆 可以頂層a,b單位都係佢 8-10個工人由a單位傳菜去b單位

利申 親眼見過
我住緊
得一個
點跟?
郵政迫到順豐減價,有客肯用就得
hkpost自取免運費 vs 順豐到付 我任你揀
黃絲一邊屌人北上,一邊自己淘寶
佢就係要迫你咁,慳返唔少人手同成本
有咁衰,做到咁衰
如果係幫雅馬遜,直接量級去投訴
菜鳥係平同通常快順豐一日

不過去過幾間d店員態度都好閪, 可能同炒散有關??
順豐果d正職就好態度d
我果頭間菜鳥啲人還好,
不過順豐肯定仲好啦

依家再多個京東叉隻腳落場
本身amazon係中通依家變咗京東
2019年個陣已經係咁,出去個啲都有淘啲嘢嚟用
順豐俾我感覺一路都好好,以前去開有間順豐嘅隔離舖有隻店貓
隻店貓成日都想入順豐涼冷氣,佢地職員會開門俾隻貓入去 仲俾埋張櫈隻貓坐
有老人家唔識用個app又肯慢慢教
係香港咁嘅態度算係咁啦
fb有人話菜鳥自提點就咁將啲件擺哂出嚟,見過有人唔俾code直接攞件走,唔知真係貨主定偷嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞