[六合彩] 見到大家覺得中左上期五隻字不可思議咁 我好奇認真計一計概率 其實有1/5000機率

62 回覆
4 Like 77 Dislike
一張20蚊,買5000張都係50萬。就可以有很5個數字中。
喺連登認真就輸了
賭博本身已經係生金蛋嘅雞 唔洗出術已經穩賺 任何智力正常嘅人都知道馬會金多寶設計出黎就係穩賺根本冇動機出術
如果咁都唔明 你同佢講概率根本對牛彈琴 所以點解社會底層永遠都係社會底層
包左特別號碼就四獎
唔包就三獎
三獎獎金都多成截
你中三獎人地話一樣係五個字啦
比少啲你o唔ok呀?on9
而家人地就係話個六個字有五個相同
你老母夾硬包多個
包多個咪無咁不可思議囉
明撚明啊柒頭
條友根本唔係數學fail
係連理解能力都出現問題
你慢慢啦hater 學術討論你都可以起晒鋼咁
唔會令你智力上升返
利申會考數學A
你數學無問題
不過你理解能力fail
完全唔知你做緊乜鳩
一方面屌緊人地話有咩咁不可思議
然後加多啲可能性整到個組合多左

你加埋上期個7個仲無咁不可思議呀傻西
首先 本身件事你係覺得六合彩正常號碼6個字 5個字中左好神奇
我覺得係兩次碌左7個波 有5個相同我覺得好神奇
本身就係兩個唔同嘅觀點同理解
呢樣野本身就冇得話岩同錯
人地記者去問數學教授 個教授回答之前
都已經先做左一個假設 唔計特別號碼前題下
然後佢先再進行計算
由此可見 本身佢一聽就知道係可以有兩個理解方法
只係佢用佢嘅假設先再進行計算
你你醒到可以一口咬定只可以同你有一樣理解
仲要一見人地有其他睇法 就定義為理解能力有問題
仲要好笑係一黎就言語攻擊 覺得咁會有理據啲
定係好嬲人地同你有唔同意見?
好奇你個真人係有幾kam
發現大家有幾個錯誤

呢個係你開post嘅第一句

呢樣野本身就冇得話岩同錯

呢個係你回應嘅其中一句

不如你諗清楚再出過啦
成大段都我都廢撚事睇
你慢慢啦傻閪 學術post 都搵交嘈
一開頭就話人哋錯
而家柒咗,又話其實大家都冇錯

我踢爆咗你 就話我搵交嘈
你想點撚樣啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞