黎巴嫩傳呼機集體爆炸釀11死逾4000傷 真主黨指以色列所為揚言報復

167 回覆
53 Like 8 Dislike
D包頭蛔不嬲同D自乾五無分別, 個宗教領袖是但噏一句72處女就可以連命都可以唔要果隻
宜家有邊幾個仲用緊call機9成9真豬黨懶醒搞到自己變niche user畀位以色列入
老老竇竇, 有call機但仲有無人返call台
老老竇竇, 唔講call機, 就算其他手提通訊儀器最大舊既就係舊電池

舊電池體積又重又大, 就算加件迴路塞D炸藥一般拆解都無人會further breakdown舊電佢

唔駛換零件, 原機換晒一lot電已經做到預期效果
以色列無做到用聲控做trigger已經算仁慈
唔係次次一拜神D喇叭開到鬼死咁嘈跟住kaboom成班包頭佬就係咁先
又黎一單對講機爆炸
其實正常人却用智能電話

真係標靶治療

做檢查果個就係放炸藥入去果個
其實我唔知call機點運作,淨係可以收msg?咁點覆?點解又要打返電話上去?
依家呢個世界, 冇科技根本咩到做唔到.
過熱你都唔會仲拎住啦,如果真係爆之前會熱既話,應該殺唔死正常智商既人
擺明籠裏雞反又屈鳩以色列
on99
講到恐怖份子無害過細路咁
恐怖份子自己9up,信唔信得過都成問題
collateral damage
無計 鬼叫呢班友打黎打去 一野滅撚曬最好
諗掂用咩嚟通訊先諗報仇啦
嚟緊要飛鴿傳書定放狼煙?
邊有人力物力去check
首先要list 邊啲嘢要check, 然後幾耐check 一次,有啲咩要check. 然後以色列知你會認真check 就唔會玩call 機而係玩其他嘢 。
call機pat pat大爆炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞