移民加國後成露宿者的59歲港漢被8名美少女攻擊致死案裁決

185 回覆
45 Like 87 Dislike
啲仆街移民撚同藍屍一樣咁撚賤格 唔會似印度佬 猶太人幫番同胞走難 只會又要享受著數水人衝食人血移民偷走笑人走唔到叫洛閘話之人 乜都唔做
A witness told CBC News that she was with Lee prior to the attack and that the teenage girls attempted to steal her alcoholic beverage, before Lee tried to protect her from the teenagers
對住香港人就也文也武 移民之後就自我閹割咁企係道德高地
RIP
其實你已經做得好好
仲以為係得罪啲紅番
垃圾國家
係香港講兩句都坐十年
殺人唔駛坐?你估你係警察呀?
華人就係賤種
佳哥: am i a joke to you?

我哋仲供養緊佢加埋個沖緊凍水涼嘅沐(浴)師
抵啦,歧視加沙人
圍觀叫囂未夠秤坐15個月外國黎講算多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞