[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
chúng tôi là những chàng trai Nam Định
聽晚場理文有冇得球場門口買飛?
唔嫌多 入咗先再諗
你喺門口上網買就可以了
🛫 Thép Xanh Nam Định lên đường sang Hồng Kông, chuẩn bị cho chuyến làm khách trước Lee Man tại AFC Champions League Two.
ACL2 Special Live🎙️

首次有香港球隊作客澳洲,究竟旅程有幾遙遠?過程中又有咩發生?等Andy同Noah今晚話你知啦!

For the first time, a football club from Hong Kong is playing away in Australia. How long is the journey? What happened in between? Let Andy and Noah fill you in tonight!

https://youtube.com/@hkeasterntv?si=_wd5KyrEgTMl2gv6

Follow我哋FB/IG | fceastern

#EasternFC | #東方足球隊 | #WEDARE | #ACL2
點解鍊方場波有得揀位
理文聽日嗰場電腦派位
多謝支持東方第六中堅Andy
攞marcus同世侄比有啲唔尊重喎
盧美菲亞係伊巴謙老友黎
【 #港超聯 #積分榜 📊】

話咁快又來到第二週,一齊睇吓積分榜,而家排第一同第二嘅都係兩連勝嘅球隊,分別係 #東方 同埋 #大埔。 緊接其後嘅就係 #標準流浪 同埋 #理文 而取得首勝嘅 #九龍城 由於得失球差排名第五 ,唔知下周聯賽榜會有咩變化呢?

#HKPL #HKPLTable #香港超級聯賽 #BOClife #中銀人壽

城醒
低過九龍城
又真係
(重建失敗)
下面兩個係咩事
D鬼好似幾一般
揀嚴啟倬嗰啲係咪無睇場波
多謝支持六弟
金信煜?
上海申花落飛落到cls
多謝支持小東方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞