11 pro 用家捨得換機未

251 回覆
203 Like 25 Dislike
6s -> 11 pro
部11 pro可以再戰最少一年
加上今年16 pro太垃圾
下年先至換機
我都係由6s升上11pro, 但早兩年頂唔住舊電換左14pro
已訂16 pro
上個月部11 pro 插sim卡位壞左
detect唔到張sim卡
好彩有frd借舊電話俾我插sim卡再當Wi-Fi蛋咁俾網絡部11pro
11pro max

諗緊換16plus定係16pro max好
幾千都要諗咁耐 on9
我13 pro一開120hz就眼痛 迫住set死60hz,唔知新機會唔會好d
個mon 咁細要5G 托柒咩
冇用開120hz 唔會覺得有問題
6s->12 pro max係咪可以等17 18先
申利 暫時無打算換,因為部12啱換咗電應該可以再戰很耐
14ProMax用1TB有超過⼀半剩,換15ProMax轉返512GB又覺得有啲忟水,等見到16ProMax實物睇吓沙定原靚啲同埋大咗重咗接唔接受到先再決定換唔換
分分鐘又係M14 240Hz PWM
same
好少影相 覺得16都夠用
不過唔知買128定256好
而家用緊64一早已經唔夠用
一定256啦
啲資料你舊機累積,在當你玩多四年,呢度都唔止128啦
成日掛住User experience係嘴邊,最直覺望到嘅嘢就睇唔到
6s -> XR -> 15 pro
換咗15pro覺得同部XR冇分別
你講得啱 就決定買256
你咁講用部iPhone 4都得
唔想再delete相同埋apps了
我電腦mon 用緊360hz OLED 都仲忍到11pro 個60hz,可能因為冇用電話打機
15 pro都92%
2年84%正常啦
x2, 今年重有ai, 而家只係諗 pro 定 pro max
有大買大
唔係好似我咁戇鳩鳩
明明可以唔使換電話,搞到而家都要
11pro max 都仲未換
唔係唔捨得 係驚煩 銀行/payme/ 八達通所有嘢要重新過
11pro 個隻綠好靚。 可惜之後冇再出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞