一人一個俾無知識嘅上一輩fake咗嘅嘢

526 回覆
68 Like 930 Dislike
唔係真架咩 有時發燒個陣個人會發冷 就會焗住自己 出完身汗又真係好好多咁
扑你老母
仆街
以前一過羅湖一大堆人圍埋嚟用黑市價同你換外匯劵
又係雞?
佢冇講錯 我寧願冇投資過
你正係睇到結果 但唔知中間既過程 你肯定你係贏果班?
你真係match topic
食幾多蛋白係根據唔同論文得出增肌每日要食夠2-2.2g/kg
而吸收唔到就真係廢老果輩最鐘意講
事實係你條腸攤開既話 表面積200幾平方米
你每日食嘅碳水,蛋白,脂肪對於你條腸都只係濕濕碎
明明傳統上叫你唔好未過十五就拆利是係因為大人唔想細路記住邊個俾幾多錢
但你老母又會問返你邊個俾幾多
講勁重鹽勁鹹其實冇咩意思,應該要整兩碟鈉含量一樣既鹽同味精煮既餸黎做對比?
22年大把連登仔輸到仆街

話寧願放銀行輸通脹都好過投資

20~21年屌鳩自己老豆老母廢,話唔肯畀錢佢投資滾大佢,一大舊錢放係銀行輸通脹
投資唔係投機
短炒係對賭肯定有輸家
理論上個社會會進步,生產出黎既野會創造新價值
指數長期睇係會向上行
人人買etf其實係唔會有輸家

講緊一個正常既社會
喺寒冷地區 應該會有啲影響,濕凍 影響血液流動 神經
未入場嘅覺得自己失去翻身嘅機會
已入場嘅表示比返d錢我
普通人除咗安安穩穩打份工
任何操作都大機做一地韭菜
好彩有箍牙 唔係成世玩完
長期久坐更加要un腳促進血液循環
唔係起身會腳痺
所以我咪話正係識睇結果 鬼唔知長揸必勝 但中間既過程有幾多個忍到手 挨到最尾
唔洗兩碟一樣咁麻煩,我落成kg鹽直接包著條魚焗,焗完鹹到HiHi(遠遠鹹過你平時食任何嘢)都冇呢種止唔到渴嘅情況

你講到咁實牙實齒,你又做過乜嘢咁嚴謹嘅科學實驗去驗明頸渴唔係因為味精呀?冇做過實驗就唔好吹喎
有分既,味精都有分好啲同差啲既
Fight or flight response
味精鈉含量只有鹽3份1
電器長開會壞

其實佢哋唔知道科技發達嘅情況下,改變咗好多野
呢個錯唔哂 發燒就係身體想要高溫

焗到中暑當然又唔得
中學時期拖住女同學行街拍拖做愛果種感覺
出到黎做野搵幾多錢都搵唔返
個網址入面描述味精同樓主描述味精完全係兩回事
樓主應該都係fake我地
升中四了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞