火影邊幕對決最精彩

407 回覆
323 Like 23 Dislike
講左我想講既野
all~!!!!

火影世一
影分身打到綱手肚都腫埋
呢段最好睇係明知結果係佐助一定去大蛇丸到但佢分批打都好撚好睇 最估唔到係鹿丸個戰都可以畫得好好
呢幕寫得好好
自來也了解嘅係長門而唔係佩恩,亦係咁埋下敗北嘅伏筆
(自來也初頭打打下發現「長門」只識用通靈術佢已經覺得奇怪,因為佢太了解長門,佢知道長門跟佢個段時間學識哂5遁加陰陽遁冇理由只用通靈術)

而長門亦因為知道自來也唔識幻術所以先至會中幻術
呢啲情節,你睇隔離海柒王永遠唔會有,大叫同run please就識
其實火影除左打鬥好睇
感情其實好細膩

雖然每個都覺得火影係睇打鬥
我睇火影係睇佢既情

父母情(依魯卡嗚人),兄弟情(嗚人佐助),
友情,愛情(佐助小櫻),師生情

個人覺得作者主要都係想講人同人之間既感情
輪住屌西
未輪到既屌住屎眼先
有暗示救唔到太耐之前既人
小李掉撚哂d重力去打果陣仲以為抽得贏我愛羅
呢part要有前面中忍考試愛恨情仇加成先咁好睇
以前D討論大部分都係正皮前篇, 所以咁紅
後面越多野要拖長黎畫就好累贅

我覺得係動畫做得西, 成日加料回憶拖戲又要就住漫畫進度
個人覺得漫畫冇咁西
全部變晒做高達大戰
佢話其實可以走 因為鳴門影響到佢
算唔算係鳴門害死佢
夜凱
呢part最正係啲戰力好正常
牙呢啲角色後期無撚左影都可以畫得勁精彩
仲要每個人都有啲新招但又好合乎邏輯地咁
一講起又想重溫
飛段角都嗰個篇幅寫得好好,講阿斯瑪同鹿丸師徒情怡。阿斯瑪為左保護鹿丸犧牲自己,鹿丸領悟咩先係“玉”,鹿丸用計謀打敗飛段呢個不死身當時嚟講係屈機嘅存在,幫卡卡西打傷角都(另類不死身),成功報仇。
嗚人方面,用好創新嘅方法研發新忍術,係自疾風人傳開始以嚟第一次靠自己成長。
其實都係,啲原創太拖

特別係後面忍界大戰

次次打到一半又跳去原創,

講真火影係好值得重制,Cut晒啲原創同回憶

一氣呵成加用依家個科技重制返啲打鬥應該大把人睇

講真玩隻終極風暴4 睇忍界大戰段故事重緊湊過睇動畫
個陣個個星期都係諗幻撚完未

仲有鼬最後個下死
你咁講又可以調返轉解釋為帶土10零歲已經勁到癲 智商同實力放喺當年足以重傷卡卡西喎

真心 帶土可以玩咁盡 其實應該晨咁早搶返卡卡西隻眼
雙神威能力完美契合者再配合初代細胞 先再挑機四代先好玩
火之意志
小櫻vs井野都好精彩
由細打到做火影,聚埋雛田都一直打
有心自己cut再重睇囉
某D位cut/加速就fit晒, 原創全cut

期待好似hunter咁重製 加快D節奏, 唔拖泥帶水就神作
咁佢內心都唔想傷害卡卡西,都講得通嘅。

等於佐助都唔會殺嗚門咁。

其實依兩對「兄弟」就係對比黑化同唔黑化嘅分別

嗚門如果唔係有一班人支持做心靈寄托,如果身邊有人死佢次次都會九尾化(黑化)。只係主角有人感化,帶土無。結果就唔同。
一定係佐助對迪達拉
佐助係真係想殺鳴門喎
兜 網手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞