火影邊幕對決最精彩

407 回覆
323 Like 23 Dislike
凱開7門都無副作用咁

最估唔到丁次咁撚型
真 而且佢老豆對7人眾個背影個度都好撚形

可惜個戰鬥無畫出嚟,只係最後由十藏把口講返死左好多個
鼬 個月讀勁撚到癲
紅 仲要自稱幻術高手 唔知做乜柒
仲有鼬對佐助 兄弟對決

鼬每一步都係放緊水,佐條柒頭仲好high 咁以為贏緊

第一次追漫畫果陣見到出麒麟真係震撼到,點知轉頭就爆隻須助出嚟擋左,然後逐步行近佐助,慢慢zoom近佐助驚到仆街跌低個樣,點知下一秒
鹿丸vs飛段角都 2次都好好睇
櫻+千代婆婆vs蠍

以上入選原因 兩場都係鬥智鬥力 無外掛 用腦打
第一次對飛段同角都輸左
我覺得係非戰之罪
20 30歲咪又係iPad
凱對班 死門
水中晝虎
李vs我愛羅
木葉下忍vs音忍4人眾
鹿丸vs角都
動畫明顯無budget
火影一有budget畫風都會唔同咗
好唔make sense喎,大佬人哋斬緊你點樣得閒搞小動作唧血上佢把刀,有咁嘅實力直接吊打佢啦你搵個有寫輪眼嘅都合理好多
呢場好睇在係我愛羅第一次幫主角團 中忍篇小boss打四人眾篇大boss好撚燃
死嗰下都會懷疑個係咪幻術嚟
帶土其實唔想殺水門,由頭到尾都淨係用條鏈
有冇人覺得雷影衰衝動?佢同佐助打如果唔係自己走去hi天照根本係零傷,其實磨死佐助都得
認真睇返帶土嘅實力,佢當時已經有木遁同柱間細胞無視寫輪眼副作用,喺琳死當日卡卡西訓低左,當刻肯挖返隻眼裝上,莫講話四代,神威手裏劍本身就可以單挑輝夜。再加上佢控制九尾再開須佐,火影早就大結局
其實你睇返帶土個動機就係想用無限月讀令自己返去有琳同卡卡西嘅日子

所以對佢嚟講,卡卡西係好重要。如果佢要殺卡卡西

一開始開萬花筒個時已經得,等於嗚門同佐助咁

當初佢都知開眼要殺好友,但係係第一次終結之谷佢打嬴左其實都係無落手殺。

反而帶土佢內心係有怪責4代點解無保護好琳,令到琳死。
唔太認同除非你話被鳴人屌醒嗰個帶土
否則四戰既帶土根本係琳死咗後
佢無當身邊人係一回事
對佢黎講 現實就係虛假
死咗既琳係假 卡卡西存唔存在佢亦唔care
無限月讀既世界先係真實
寧次打蜘蛛 八門崩擊
佢用鏈代表唔想殺水門 依d我無得判斷
始終佢搞得玖辛奈既九尾就預咗搞出人命
就算旋渦一族被拔尾獸唔會即死

但睇番時空間vs卡卡西嗰段對話 (#370我貼咗圖)
佢連死咗既琳 同 卡卡西都唔當係現實既人
可以推斷佢對水門都係一鳩樣唔會care
個陣帶土見住琳死 佢同卡卡西一齊開眼 一齊暈左 刮唔到眼
冇 佢同卡卡西開眼之後 卡卡西暈左 佢殺晒現場所有上忍 開埋木遁技 仲抱住琳條屍 大把時間
ching 你岩 sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞