新鴻基縮皮!The Point儲分難度直線提升300倍

380 回覆
32 Like 302 Dislike
水單佬先唔理佢 係炒iphone 先奶盡咋嘛 以前炒機嗰班計埋rebate
又點 一年搬運工 講經咩 咪賺埋食餐好 唔通當全職咩
仲要咁柒大間開係個cs 前面同你講 係呀 apple 唔鳩得呀 我以前上網㩒送到門口啦 洗撚落街買咩 反撚正我唔去沙田買 佢其他嘢都賺唔到我 我去又一城Harbour 都冇嬲
成個The Point執柒咗佢啦
而家咁樣儲條撚咩

本身成家人共用同一個Account儲分好撚快之後去啲商場度食飯泊車多數都係用分換咗佢就算
新鴻基就係有,好好洗
K11正宗閪場 冇嘢好食冇嘢好買 出嚟個路口又塞到仆街
泊過一次冇下次
垃圾APP D分完係無撚用
電話 哈哈
Apple 唔俾儲分
MUSEA車位唔少啦 我通常唔係泊海港城就係泊佢
CHAAT幾好食 Cannubi sushi wadatsumi 7樓嗰兩間都ok
Rosewood間Henry同中菜廳 呀重有Regent間欣圖軒 呢間野好得 係唔知計唔計泊車
依個年代仲要排櫃台登記已經白痴
仲要買滿3萬先可以
信和先垃圾

以前屯市一至五一期先有免泊, 六日就三期
撚狗咁撚
東部過境通道部分開通一排了
唔去佢商場消費啦,搵笨!
新世界K11 Visa Instant Earn 就真係大方又方便喇,學啲唔學啲,不枉我$100留上沽清倉位,一股不留,支持唔落
開左嗰一小段, d 車都仲係要經深圳市內
啲大牌子未參加,放long雙眼睇下點搞,話曬經濟咁差,啲大牌子都驚無生意
起碼唔洗每個apps 登記一次先
有50000分,但係冇乜嘢換
最後去一田當錢用算
如果遲啲咁難儲分,del app算
閒日泊世貿中心先係最爽
有人去前台係到鬧唔肯走 唔知係癲定西客
唔鐘意可以拎電話屌佢D大粒 唔好鬧我D泊車妹豬得唔得
Apple不嬲都無分儲
起碼唔洗每個apps 登記一次先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞