新鴻基縮皮!The Point儲分難度直線提升300倍

380 回覆
32 Like 302 Dislike
但而家用更準確方法去直接睇住
唔使你每月報比佢聽
揸車就唔好貪個少少泊車錢啦屌你老母孤鳩寒
個個揸車好似你咁寒酸到仆街就死得
太古城冇得唔同舖夾單
通常都係apita食飯再買少少立雜嘢夠200蚊就走
最多係呢啲地方買嘢
冇得儲分不如去第二個商場買
Apple 一向冇參與新鴻基積分
啲條款複雜到呢,優惠不適用同一商場所有停車場
善用folder功能
係 我為咗儲吓分都會專登去沙田間ikea買
之後食飯都係入佢啲商場換泊車鐘
而家是鳩但啦 唔撚再去佢啲商場
知唔知啲積分點嚟?你咪叫商場cut晒啲優惠囉
可能你條傻閪連車牌都冇
豐澤,實惠,旅行社,名牌包包
俾得泊車錢仲去佢啲倒模商場把撚咩戇鳩仔
Too big to removal
啲無車傻閪真係唔會知停車場優惠對間商場有幾重要
係呀 俾人拉埋啦
唔使 用女朋友碌卡張單都得
係 同一張單入兩次 佢就會批兩次分
靜啦DLLM
對揸車嚟講係
只要唔係lunch時間去,一定大把位
SHK場邊有名牌包包賣

我講緊Hermes Chanel LV Gucci Prada果堆
其實係一樣 佢只係變咗一個folder
呢個真係無計 肥水不流別人田
有嘅 第一次開快過裝app
轉兩圈就入到去
唔知做乜鳩 我幾鍾意有啲場畀你預早畀錢畀十五分鐘你閃出去
家下好少
玩爛咗啦 個個幾十萬分
跟住走去免費泊車免費叉電
而家咪限咗每個月只可以差六次囉
揸得車出去食餐飯 好話唔好聽 兩公婆都三百落樓 有時成家人出去食成圍 你都擺低一兩千啦
所以話啲場閪唔係冇原因 你話isquare 個場細 代客泊車就話姐
好多場做多少少泊車優惠都吸引人去玩啦
個場旺 多人買嘢 係商戶度都抽得返嚟啦
講真k11 art 係前三年封閉日子開頭玩 食送泊車又送買嘢coupon 買完嘢又送coupon 食嘢 簡直痴撚線 嗰次我係k11 art 洗得最撚多錢 嗰場玩撚咗成個下午

之後係Harbour 一樣玩coupon 問fd拎幾張 又食嘢買嘢 講真 比我平時出街買嘢跌得仲多錢

市道差就搞多啲優惠 除咗少咗錢買嘢 買嘢都會計過度過 你唔真係出電視框 邊度有人買嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞