新鴻基縮皮!The Point儲分難度直線提升300倍

380 回覆
32 Like 302 Dislike
真係好少 賺到盡
限次數冇乜問題
Art可以疊埋musea啲單用呢點幾好
手機相機電視個啲大舖都ok,計埋信用卡有campaign 平過街又唔怕老鼠貨
用左免觸式重有無新地會泊車優惠?
金舖

傢俬 (home square)
高級電器買一兩件都過
金鋪黎講:周大福唔包

家私你唔會年年買

高級電器都唔會香港買,行貨代理食水深
買部miele 都搵水貨?
當然。

一蚊都唔想畀代理賺
周大福過k11啦
所有人環11月前清哂啲分
本身行過都可能會買下野,雖然上網買用信用卡回贈高D,但如果可以儲下分又即時有貨都會考慮。

而家無得儲分就直接上網買算。
都買到既, 米蘭站嗰啲囉
個表有寫周大福喎
我上次經驗同你感受差唔多 早排係新城市消費滿3k會送coupon

其實我估啲coupon都係啲買滿1000蚊先減100咁上下未必等洗既coupon

咁咁啱我又買左件電器$29XX 咁差少少咪去萬寧買多幾十蚊野諗住湊夠3k 消費去拎啲coupon睇下第時用唔用得著

諗住去換個CS counter 又要排一輪 排到我個陣CS妹妹搞左一大輪先話唔得 原來佢有條rule 話可以夾單 但每張單最少要$100消費

個下真係勁無奈 其實呢啲coupon放晒度任派都唔過份啦
派個少少野都要左諗右諗 驚死派多比人咁
世貿有Gucci
我窮撚入去買少少野, 食下野咁就儲到分
睇埋個表, 我去開既舖頭冇裝部機….所以去其他商場算
典解呀
佢個app儲分係秒approved
K11希慎嗰啲app廢到過幾日都仲係處理中
俾D貪小便宜揸車佬玩爛左,塞住停車場影響大客消費同商場形象

消費儲分一蚊一分難過登天,信用卡積分轉換先係正確嘅玩法,Citi有好多消費都係一蚊三分,每半年轉換一次,多到用唔晒
K11先好用
登記左信用卡
用果幾張卡碌就直接儲分/換泊車
大鋪食埋信用卡rebate 仲平過細鋪所謂現金價
仲可以知道埋消費日期時間,仲可以連埋個人
而家先知原來可以咁樣
根本on9
每部30分鐘,排幾耐先叉到?
班人時間唔使錢?
你話前面SC滿晒,又急住用就話姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞