[年度盛事] 蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入

1001 回覆
6 Like 104 Dislike
咁L賤既, D GIFT卡淨係用來俾人清佢D舊垃圾?
咁就唔知了
可能我手速/上網慢
我都係0秒落單
Iphone 5 之後已經冇抽過
上年10月就可以自用
冇既
我本身都想換
如果抽中好價就放
抽唔中就自用

最後自己用
我意思係已經冇左"抽" 呢個系統9世
一開波唔知大陸佬敢唔敢收機,又未知港版係大陸用唔用到apple ai
港版係香港都未知用唔用到chatgpt

疊埋心水用文心一言啦
港版一定用唔到chargpt啦,我指港版去到大陸,會唔會連最basic既apple ai都用唔到
想買日版 唔知會唔會成為逃生門
唔飛過去....仲有咩方法入手水貨
其實講咗咁耐
AI有心鎖你一定鎖到
詳情可參考EU嗰個3rd party App Store
apple d geo-Lock唔係講笑

最簡單鎖VPN同用GPS判斷地區
已經殺死好多人
Apple AI係call api定係部機入面
用gift card要送貨 唔可以門市自取
要鎖應該一入境用當地ip就唔得,vpn個d佢要鎖,一定都得,不過唔知一開頭有無鎖,如果香港機一入大陸就無晒ai,咁大陸佬可能都唔買,所以先話第一日唔知大陸佬會唔會收機
親生仔個ai係機入面,chatgpt同文心應該call api啦
call api個意思係咪連上chatgpt 個server ?? 無知一問
咁唔洗封咁盡啦....香港都用唔到連VPN 都唔得...
係,經個介面連去server,前排open ai先話要重點ban經api既非正常連入
我上年可以揀store pick up+全部用gift card俾
印度佬都做埋pro pro max

上年接返自己部蟹自用中
今年唔玩了
要等佢開放walk in先得
佢滑
要用力揸
好攰
蟹藍
上去送俾海關同俾人壓價
分兩個id 買但係用同一張卡會唔會比佢cut單
同埋有冇人試過同一個id真係買到兩部大機以上仲可以第一日拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞