童話online 咁耐冇更新 竟然出新資料片!

1001 回覆
134 Like 18 Dislike
請工人姐姐升一隻暗 4隻光
5隻暗智聖光彈 解任打垃圾賣賺聲望同升lv可因
官方TG group定期有善心大佬免費帶升企位
記得撳閃/請工人姐姐撳
升到50就可以等工人姐姐幫你升到夠聖光彈
師兄同我興趣都幾似,又CS 又童話
好似貴過舊ser 果時,本身想整個龍3 魔獸師返去捉下竉
不過太貴,舊game 費事
升足技 上多啲buff 雙打手咪平啲
無計 mmorpg太農 有工人姐姐成本都好高 even未計電費
關服前我仲記得我水敏桃暗力桃獸神
加加埋埋都係比咗 1000 多啲
開服我都有玩台服,比月費
升藥升到龍魂,但玩唔到落去,台服又會捉掛
洗咗一次機,無咗個vm 同win 7 就棄咗
時代唔同咗,無奶油個個月要我課月費仲要我農
Remake 就應該植入埋童專啦
我諗台服都已經收收地皮
所有mmorpg都係靠機率同刷 農既程度賺錢
只要有20-30%%係重課pve玩家就維持到基本營運
舊童點同 咁多舊帳舊寶產出左咁多裝寵
新服無咁多舊寵舊帳舊裝 全部靠十個八個大佬刷迷
緊係貴格
呢個新服又無出分子比你抽到真武就一步到位

變相一定要靠高幸出迷再刷真人幸運值=武器貴幾倍
寵就不嬲都好燒時間又燒寵糖 你而家比錢買既都係買時間同電費嚟
台服未收皮 有啲癲佬台仔定期玩 遊玩人口基數大啲
都有唔少課長長刷養台服
只不過台狗弱智唔抵得你升得快篤灰
明明自己又係偷偷地請工人 又唔抵得人用
有啲就真係時間成本極低 日日手動升幾粒鐘 以前見過呢埋癲佬
咁早推post
又到星期五啦
阿好興奮呀~~~
mon 左 post 同 tg group 好耐
一路都心思思想玩 以前只玩到去巫師打沙中
再後面既內容同地圖都唔識

幫手推post
如果資料片出3轉就正
即刻整番隻巫!
有冇Mac機裝windows 教學
整左好幾轉,連Windows 都開唔到
入group 問
Mac機我都唔係好熟
1001!
推爆
Gogogo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞