繼星鳴特攻之後,bandai都打算加入dei多元共融遊戲!!!!!機戰大量大波美女可能即將會取消!!!!

207 回覆
5 Like 180 Dislike
個present 8月22日 做
concord大賣 之後 應該無人敢再提
第二幅圖入面啲game都執柒哂啦
最好笑係BLUE PROTOCOL 為海外開發? 鎖海外ip咖喎
高達MKII 會唔會走得太前
政治正確呢段時間

日本動漫的遊戲就係因為無跟所以繼續大賣

而家自取滅亡?
遲左幾年,仲要見到人地踩晒屎依家先加入玩埋一份?
有wor
佢靚仔嘅時候咪為真主打聖戰囉
V高達黑妹
gundam 00 咪又有中東人,又有無性別
Thunderbolt有埋殘障人添
0083大山婆, 黑人中東人印度人, 00可男可女嘅人造人, turn A, 00男扮女, 水星魔女同性戀

重有G高達 極端環保撚

bandai/日昇 一早就將共融融入去高達
而且做到好自然
冇西方社會咁撚柒咁撚夾硬
Diversity 就應該咩都有
整2個option, 普通ver,LGBRT+ ver
高達IP應該同game果班垃圾唔同dept
睇死game團隊繼續蝕
條女係咪witcher電視劇果個?
分開咁多套,唔掂wo,出套炒雜燴全部齊曬LGBT先夠做
有人會為左dei而打機?

機友係為左娛樂而打機, 唔會因為呢隻game sell dei 走去打
一隻game 可以加入dei元素, 但呢個元素唔一定令隻game好玩
中國版本落後好多,佢哋依家仲係玩緊女權,有排都未到lgbt
你唔將悟空, 鳴人,路飛變就即係冇決心去搞
高達不嬲都多元
乳搖少咗係因為日本本土都捉嚴咗
日五擋成日俾人投訴

其實最緊要係啲角色外型吸引
Bandai 自己做返嘅game / 動畫 你唔使同佢擔心
佢近年賣人型figure賺到笑一定會食隨知味

反而係驚由鬼佬團隊主導嘅requiem of vengeance 同埋製作緊嘅真人電影會出事
前者預告已經見到一堆woke樣
人哋嗰頭啱啱先炒完車你仲俾行油衝過去
重高達已經係黑柴
戇鳩
笨大本身已經夠垃圾架啦
仲想搞呢啲on9野
真係嫌遊戲業務未夠死
玩家fans想要既野就死都唔整
屌,遲啲淨係得肥婆、變性人AV
依家唔只啲左膠敏感, 一無就屌
玩家都好敏感, 一見呢啲都好抗拒
無計, sweet baby搞爛晒成個遊戲界
依家出返舊果啲元素一樣俾人屌, sweet baby先係令個世界最唔多元
本身可以接受既人都俾佢地搞到唔接受, 好撚憎多元
同性戀咪整左水星之魔女囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞