48歲「圓潤靚聲音樂人」陳奐仁驚變爆肌筋肉人 練出巨型胸肌加8舊腹肌

115 回覆
122 Like 153 Dislike
今年48歲的陳奐仁(Hanjin)宣布於10月5日至6日於「胡李名靜體育館」舉辦《陳奐仁 Raw Jazz 15週年爵士音樂會》。1999年開始已經幫張學友譜曲的他,多年已為鄭秀文、陳奕迅、容祖兒等擔任填詞、作曲、編曲或監制,早年更曾與歐陽靖(MC Jin)合唱過《女朋友》,與鄭秀文合唱《一步一步愛》等歌曲,唱到街知巷聞。

講起陳奐仁,觀眾最熟悉的莫過於是他戴着粗框眼鏡,帶着燦爛笑容,圓潤可愛的身影。不過,大家又知不知道,原來近年陳奐仁已經積極減脂操fit自己。今次音樂會,他更索性將身形推到另一高峰,變成了「消防隊身形」,有38吋不特止,還有驚人的8舊腹肌。從2009年開始睇,還由「圓潤音樂人」到2019年減脂操肌,再到2024年變成爆肌筋肉人,當中的轉變真的十分大!

好撚柒 變返個肥閪啦你老母
我記得2022年《聲夢傳奇2》,當時佢有份做評判。
P.S.「胡李名靜體育館」喺新蒲崗,景泰苑斜對面。
幾respect
起初以為係做運動搏noise
點知真係堅持到咁耐
人地個胸肌大個你對肥仔波
小拳石
矮撚唔好操大隻?
唐仔樣 操極都嘥氣喇
第一張好似豪哥
話明肥仔波
會細得過呢對胸肌?
毒撚真係無得救
證明柒頭幾大隻都冇用
一做運動即刻衰老 老咗幾撚多
健身根本就係一個好阿q嘅行為
只要你肯做就一定有成果
等於你食飯會飽唔食會餓一撚樣
從來都唔知有乜好吹奏有乜好驚訝

利申:完美軀體
理撚得佢大定細 柒就係柒
柒頭操完依然係柒頭正宗呢隻
閣下就係呢種
老實講有幾多人50歲仲可以keep 到咁fit, 呢個狀態99.99%人喺佢哋50歲嘅時候都唔會keep 到, 真心respect
真係好過唔少人
尊重下人哋毅力
好過你 大腸
有操過既人會識欣賞完美body所付出既種種努力
個問題係好少女有操開野,佢地只會睇到你個樣唔match個body
唔好同我講做尖唔係為吸引異性呢d廢話
同女人講化妝只係為左自己靚一樣咁虛偽
2110 2110 2110 2110
我bulk緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞