哥基pat pat 老師麻煩請入黎

185 回覆
2595 Like 40 Dislike
笑撚死, 無睇改正, 但咁大抽就俾個正皮你啦
你贏
今次俾個正皮你
我吊高你牙媽過海
呢個post應該阻咗哥基patpat啲時間去回其他post
樓主積咗陰德
佢真係打工架屌你咪on 9
你唔識又要嘈 收皮喇
Block啦
今次破例俾個正評你啦

正評批准
樓主靚波
CLS
建議中小學雞會然交中文作文之前比哥GAY捉錯字
屌你老母漏咗啲冇改到嗰
ching燥狂?
今次respect
Sldpk
咁都有F
patpat你太仁慈
好波但係有冇漏㗎?
今日真係爆開心 XD* 今日朝早11點幾,我爸爸打嚟吵醒咗我。其實係搵我哥哥啲嘢 ><"" 醒咗之後就冇再瞓得著!跟住就起身洗面 XD* 跟住冇耐我媽媽返屋企,問我幾時要出去,我就話1點鐘。跟住我媽媽仲要我食埋午飯先出去 -3-* 嗰陣時已經過咗12點半啦 -3-* 爆!冇耐啦!就嚟夠鐘都仲要我食埋飯先出去!仲要食飯盒,算數啦!搞到我好眼瞓先出門口 ><"" 要小白同 BABI* 等咗好耐 ><"" 然後去到台山行市嗰個巴士站落車,就打畀佢哋。我行去淨麗嗰度,嗰陣有條友行埋嚟畀咗個信封我,然後就喺度狂講英文,我一句都唔明佢講乜。然後佢打開咗其中一個有錢嘅信封,我先知原來佢想我將啲錢擺入另一個信封再畀佢!我梗係唔會咁蠢 XD* 然後過咗唔耐,佢哋嚟啦,我哋就一齊去好世界入面買珠仔,但嗰度真係呃錢!細細包珠仔都成4蚊!又少!但冇計,唔保就唔知邊度有得買啦。買完就去新苗買嘢飲。突然諗起好想搵下某人住喺邊,但 BABI* 又唔想,冇理由要 BABI* 浪費時間陪我做啲無聊嘢。所以到最後自己唔好傻啦。然後就返屋企開始整我哋嘅設計刊。我哋做設計真係辛苦,又要整碎啲磚,又要搞啲水泥。唉,我覺得我哋好似啲建築工人咁,令我有啲覺得好折墮嘅感覺 ><"" 我就負責整碎啲磚!BABI* 就負責「癱」啲磚同珠仔,小白就負責鋪白水泥!整碎啲磚嗰陣成日比啲磚割親 TIM ><"" 整咗好耐,整到差唔多夜晚8點,仲差少少就搞掂啦。然後&;XX P.M. 我就返屋企,我爸爸嚟接我 XD* 開心嘅事就發生啦 XD* 我爸爸車我去利基睇我想要嗰部 W8501。我爸爸畀嗰條友拎部機出嚟試,然後我爸爸就買畀我啦!買咗黑色嗰部,因為我條友話白色好容易污糟,所以揀咗黑色。話我哥哥支助一半,簽卡就係4044蚊,真係爆開心!估唔到我爸爸真係買畀我!爆開心爆開心!條友仲送咗好多嘢畀我,又送咗個 USB,又送咗個背囊,又送咗張1GB 嘅卡。仲送咗個 PAND-ZA 嘅座,嗰個座有啲特別用途。用途好多!1. 可以擺部手機!2. 非常之可愛!3. 有電話打嚟嗰陣佢會發光同搖頭!4. 聽歌嗰陣佢又識發光同郁!我真係爆中咗 PAND-ZA 個座 XD* 返屋企之後我就機不離手咁聽歌同玩 GAME,部機超型!聽歌嗰陣,佢會有盞燈跟住隻歌嘅節奏閃,真係超有型 XD* 我估唔到我爸爸真係咁快買畀我。我前日先同佢講我想買部機,今日我爸爸就買畀我 XD* 今日真係爆開心!我以後會乖乖地用心讀書!既然你哋咁錫我,我一定會用心讀書!更何況某人成日都叫我用心機,所以我一定會加油,錫晒你哋!XD* >3<
十卜你😂😂😂🫶🏻
同學你咁好奇,不如騰一次文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞