愛華頓球迷集中討論區(85)COYB 反痴黨永遠唔會輸 大痴收皮未

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
2.無頭髮
諗到再講
每次到了夜深人靜的時候 我總是睡不著
我懷疑是不是只有愛華頓明天沒有變得更好
未來會怎樣究竟有誰會知道
贏波是否只是一種傳說 永遠都找不到
琴晚呀堅 應該殺左小麻油
比人拉去坐監 但都係做到灣
做到野
殺人黎講 真係需要一個賀基治
呀堅太善良了
善良的鎗
純射手堅仔
Everton fans demand Sean Dyche sacking after awful collapse against Bournemouth - 'Sack him tonight'

https://www.gbnews.com/sport/football/everton-fans-demand-sean-dyche-sacking-bournemouth-collapse
Next Premier League Manager to leave (odds via Sky Bet)

Sean Dyche - 2/1
Steve Cooper - 5/1
Enzo Maresca - 7/1
Erik ten Hag - 8/1
Russell Martin - 9/1
Oliver Glasner - 12/1
14/1 bar
https://www.transfermarkt.com/statistik/verfuegbaretrainer
@kevinthelwell 求其入去篤一個都好過大痴
全部都free agent唔洗俾錢買
就第一個啦
屌帥ok?
沙利蛋糕啦
d意大利教練好屈
波圖葡萄牙佬啦
再請英撚搞唔惦
請我啦 我勁識波
我一早洞悉到兩隻廢翼 要移入中路
一係麥了一係積蝦
我玩fm幾十年
琴晚果場 我帶既話 贏緊
有冇人敢著我糖波衫行出街
琴日果場雖然輸波 但幾好睇
我即影大頭 咪傻啦
我阿婆帶都贏啦
一係唔換人 一換人就debuff
呢啲人腳 撚狗擺啱位 自動波stick together
都唔會輸返3粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞