愛華頓球迷集中討論區(85)COYB 反痴黨永遠唔會輸 大痴收皮未

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我地神d
睇得出達哥反應速度都慢左
啲防守完全靠中場線撐住
上年中場線零防守俾人吓吓入禁區都無問題
今季完全跟唔出上季既防守表現
同嗰領隊一樣,專登同球迷作對
呢d時間有娜娜掃球 頂人地攻勢就好
等睇曼加拉算
明明可以拎住2-0返更衣室
開心抖2星期比新球員fit it 依家慘過食屎
睇呢隊真係幾歡樂,初時輸波會唔開心
但依家咁輸波反而覺得好fun,呢種輸法唔係隊隊都有辨法做到
稍為精神正常既領隊都無辨法單憑調動而十分鐘輸三粒
咁你慢慢等啦
退會啦 唔睇啦 睇來盞越心UP
垃圾波 降班啦撚樣帶
無㗎啦
新嚟既球員見到咁,心中有數
要同你賣力定hea踢逼走個傻閪領隊
莫道你在選dyche dyche能選擇你
兩星期 要炒就快
退落黎俾奧拜啦
達哥同班夫拍 變左同mk拍差好遠架
佢老母mk臨尾個球完全無諗過後邊有冇人
話左達哥要換
上場仲有人負評我
又要顧堅尼 又要顧隊長 鐵人都死啦
上季有班夫唔洗煩仲有人幫手
如果john daddy背後話到事既炒左佢試下搵椰子啦
呢班人腳椰子都岩用

頭兩場輸7球同今場比人反杯都係因為個on9領隊,由排陣到換人都係根據自己喜好,完全唔關大局事既

如果要等到買到盤先炒,下年可以係英冠用新球場
正常人思維:球隊要接班
達治after this unprofessional and disgusting match:新人始終係未ready
真係係Goodison Park last season
順手降埋班
講波佬都屌到佢痴線
解釋下換人
教練 睇岩左麥了 個問題 但係又出返d 老野踢體力
又唔換
高文達哥gana 要咁踢
仲要換件杜哥落黎
🗣️ Seamus Coleman: "We really let ourselves down in front of our fans. We cannot take our foot off the gas at this level. Unfortunately we did that. We cannot be conceding the goals that we did. We have to look at ourselves in the mirror."
好清楚見到無左安迪之後就無曬控球權

換迪臣>高文
達哥>奧拜
gana>garner
應該唔會輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞