愛華頓球迷集中討論區(85)COYB 反痴黨永遠唔會輸 大痴收皮未

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
懷疑佢事前寫咗紙仔
83 爺換菇 88 鴨換比圖
咩情況都係咁換
以前有冇咁離譜?認真波齡淺
但比起前幾季咁勞氣真係大痴先做到
如果冇咁我地就升左lv啦
由椰子年代咪一樣都有in game management失誤 到而家每一任各有缺點
個人覺得係由肥賓年代開始每況愈下 我哋隊波正式落咗下游
由睇廢糖開始啲教練個個都唔鍾意換人
但換完咁失法暫時係第一次見
但我地個班主好似闊佬懶理咁 大痴完全唔洗驚比人炒咁
好絕望
又下次下次 屌佢老母啲鬼佬咁好耐性
下場輸 99% 炒
希望輸到
碧福救左幾球
要輸比維拉 易到
係炒到先好
🗣️ Andoni Iraola on what he said to Dyche: "I told him that they deserved to win the game. I felt they deserved to win. For me it's really strange because we deserved much more from the previous three games and today the opposite has happened.”
撚仔自己都唔知自己想點 hang機到完場
當仲新 冇料 Whatever
呢件大痴第一場就串球迷 今場就屌球員 總之責任全不在我方 先最撚討厭
娜娜be a real man
俾大痴打壓左幾耐就出幾多力報牛!
絕殺前有一下已經要輸
般茅條友射得柒
早啲放走奧拜同林峰啦 唔好嘥人時間
雖然當年班夫都好似坐左5場先有機會
Everton 2:0 -> 2:3
Leverkusen 2:0 -> 2:3

大痴沒有輸!
嬲到瞓唔著
要 Quit 一排先
為隊閪隊搞到自己唔開心唔值得

unsub 晒d閪隊消息
上季試過 好似掩耳盜鈴咁
依家好想睇到個賤種比人炒
Twitter好閪unsub完都係會推比我
輸波 可唔可以基基
感動既係 買左安大爺
再感動既係 下季降班 安大爺 拜拜了
大字蛇個心情係點 好擔心佢
達治蛇我愛你 但是我們不能再一起了
因為你太廢了
1.無上進心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞