壽司郎唔坐bar枱當no show?

133 回覆
12 Like 718 Dislike
多左啦ching😅
兩個人去坑口壽司郎,叫number到我話係bar枱,將枱近厨房門口,我唔要,同阿姐講等梳化位。門口阿姐安排其他人坐之後,跟住同我講你唔要bar 枱當no show要等番幾張枱。一路我都唔知有咁規定,之前佢又唔講清楚,同佢嘈咗兩句,最終唔駛再排坐到梳化位。

想知係咪真係有唔坐bar枱就當no show呢個規定?
兩個人去坑口壽司郎,叫number到我話係bar枱,將枱近厨房門口,我唔要,同阿姐講等梳化位。門口阿姐安排其他人坐之後,跟住同我講你唔要bar 枱當no show要等番幾張枱。一路我都唔知有咁規定,之前佢又唔講清楚,同佢嘈咗兩句,最終唔駛再排坐到梳化位。

當no show 唔係再囉飛
然後兩人飛到最後九成九都係一樣俾bar 枱位你
有位都唔要仲on99博梳化位,傻嘅咩
on99
樓豬已經算好

上次去食個呀姐問有冇人食buffet

之後有對情侶打咗我尖話係buffet

呢到唔係壽司郎客戶服務中心😅
請問有咩幫到你
佢依家係no show再等5張就入得,唔洗重頭再排
仆街第二篇香口膠潮文出配
yesyes類似之類嘅廣播
建議壽司郎應每間都起碼有兩個單人位

是撚但唔食元氣?
請問有咩幫到你
屌你老母😅
其實樓主想點?撳過張飛重新排過
死垃圾想上嚟取暖
食佢野食質素同我求其坐無衝突
吧枱先符合到樓主尊貴嘅身份
又唔係要你搭檯
咁多客你又未比錢剩係就你一個咩
平時超市買嘢你返轉頭攞多件貨
係咪全世界要等你返嚟先到下個人比錢?
利申 我覺得bar檯先好坐
直接面向前面拎嘢唔洗側住個身
想坐得舒服係咪唔去壽司郎好D呢?
舒服極都係得60分鐘,拿拿聲食完返屋企坐仲好啦
唔撚要又要揀位就下張號碼啦

請問有咩幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞