壽司郎唔坐bar枱當no show?

133 回覆
12 Like 718 Dislike
想要bar檯撳3個人啦又想快又唔想坐bar檯
同佢講喇死毒撚。
上網講把撚咩,現實碌撚咁
屌你老尾食個壽司郎
以為係Omakase咩
唔係vip嘅話,高級餐廳request咗都只係盡量安排,唔會guarantee海景位
入得去嘅街客,消費金額唔會差得遠,完全零原因要優待
客嘅option只得一係食一係走
關你撚事?你去人地地方唔想遵守規則就躝
呢到唔係壽司郎客戶服務中心😅
請問有咩幫到你
由於現時只有二人bar枱位置
就係大把樓主呢啲咁嘅人
上次叫飛職員直接話依家得一張bar枱
肯坐就可以直入
現場起碼30個人都冇人肯入
我先可以skip咗百幾張飛入去食
食完出嚟樓主可能仲喺出面on99企喺度等緊梳化位
試過同4個frd係藍田果間門口等補飛
明明聽撚著唔傾計都可以話叫左。
個職員仲話cctv有錄音紀錄 仲即場播拎個電話播放
懷疑係非當日紀錄就當係
Bar枱其實都好好坐
唔通2個人擺卡位坐4人?
將軍澳係多呢啲人
兩個人去坑口壽司郎,叫number到我話係bar枱,將枱近厨房門口,我唔要,同阿姐講等梳化位。門口阿姐安排其他人坐之後,跟住同我講你唔要bar 枱當no show要等番幾張枱。一路我都唔知有咁規定,之前佢又唔講清楚,同佢嘈咗兩句,最終唔駛再排坐到梳化位。

想知係咪真係有唔坐bar枱就當no show呢個規定?
兩個人去坑口壽司郎,叫number到我話係bar枱,將枱近厨房門口,我唔要,同阿姐講等梳化位。門口阿姐安排其他人坐之後,跟住同我講你唔要bar 枱當no show要等番幾張枱。一路我都唔知有咁規定,之前佢又唔講清楚,同佢嘈咗兩句,最終唔駛再排坐到梳化位。

想知係咪真係有唔坐bar枱就當no show呢個規定?
你話唔係就唔係?你邊位…
呢到係壽司郎客戶服務中心
我哋無野幫到你
小妹不嬲揀老公咁揀位
多人排仲想揀位
未審都知道要上訴
咁你不如食爭鮮算
當你no show曱已經係最嚴啦,仲可以點

罰你錢
呢到唔係壽司郎客戶服務中心😅
請問有咩幫到你
心靈支持都唔得咁撚廢
在一些餐廳,特別是高需求的地方,確實可能會有「不坐吧枱就視為no show」的規定,這是為了避免浪費座位和時間。不過,這種規定應該在你預約或叫號時清楚告知顧客。

如果你在叫號時沒有被告知這個規定,那麼你有理由對這個情況感到困惑和不滿。在這種情況下,最好的方式是跟餐廳的負責人或客服反映,看看是否可以改善這方面的溝通。

總之,最好在未來的情況下,提前詢問餐廳的具體規定,以避免類似的誤會。
可以要佢再囉飛排?
坐 bar 枱睇住啲壽司轉下轉下唔係仲開心咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞