壽司郎唔坐bar枱當no show?

133 回覆
12 Like 718 Dislike
兩個人去坑口壽司郎,叫number到我話係bar枱,將枱近厨房門口,我唔要,同阿姐講等梳化位。門口阿姐安排其他人坐之後,跟住同我講你唔要bar 枱當no show要等番幾張枱。一路我都唔知有咁規定,之前佢又唔講清楚,同佢嘈咗兩句,最終唔駛再排坐到梳化位。

想知係咪真係有唔坐bar枱就當no show呢個規定?
呢到唔係壽司郎客戶服務中心😅
請問有咩幫到你
兩個人去坑口壽司郎,叫number到我話係bar枱,將枱近厨房門口,我唔要,同阿姐講等梳化位。門口阿姐安排其他人坐之後,跟住同我講你唔要bar 枱當no show要等番幾張枱。一路我都唔知有咁規定,之前佢又唔講清楚,同佢嘈咗兩句,最終唔駛再排坐到梳化位。

坐bar檯有咩問題
繁忙時間不準指定位置
你唔坐咪下個,當你no show已經好好
請問有咩幫到你
未試過會咁當no show
支持你告柒佢, 上訴至終審法院
你條鬼婆咪係到說三道四

你有咩問題? 佢冇話唔比你只不過當你補飛 先安排到比你
食個壽司郎都揀位 是撚但食撚完算啦
等幾張檯當你過左時幫你補飛啫
BTW兩個人要梭化位只係要你等算幫到盡啦
請問有咩幫到你
香港真係多西客 唔講以為你去高級餐廳食
正確
無大問題,祗想知有無咁嘅規定。食咗咁多年咁多間,未試過咁。是自己無知定阿姐自己定?
得兩個人都咁麻煩
俾返張枱你記得起碼食夠500蚊先好走
我食開茶記飯盒,星期六日先有時間等食壽司郎,閪客有好,乜都好。想坐得舒服D。
唔好意思為您帶嚟不愉快嘅經歷,我哋會向相關部門反映,持續提升用戶體驗,謝謝。😊
👍👍👍😀
是撚但啦 食餐飯都要諗咁多問題
支持你去壽司郎日本總部門外絕食抗議
表達應立即向中國十四億人民交代
Bar枱都幾好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞