GUNDAM SEED系列討論區43

377 回覆
7 Like 3 Dislike
真弟弟同AA TEAM都夾到
起碼有穆叔做人生導師指引佢

真弟弟唔妥蘭
因為佢接受唔到2次被蘭秒
https://x.com/zeraora_gp01/status/1833355322242855383?s=46&t=_0rBbCDhkD8jgRbtDQNTtA

鞭真弟弟
真弟弟如果KO左自由,佢以後就冇得見准將
呢段真係好撚型
Konayatsuni
希望香港再有機會上
最近先睇完freedom

分咗幾次睇,因為前期好多經講,但冇乜意義嘅講經

去到打有個位唔明,基拉唔係反戰反殺人架咩,好似打爆咗兩部艦,最後打金毛明明已經打贏,但最後仲要補尾刀殺兩個,係咪我誤會咗啲咩
成套SF最扣分嘅地方
就係晚會的戲份
仲有個位就係基拉俾人控制開人哋波,呢樣嘢好似冇拆到同向外解釋過
呢度我都認同
但其實礙於片長問題
刪減都有所理解
最近係youtube重睇返seed同seed d
先發現remaster有完美突擊高達
估唔到塔矢咁勁故事初段, 佢次次都輸俾准將
每次諗起nicol既死都好痛心
盡量唔殺,唔係唔殺,古魯謝同史汀拉咪一樣殺咗
就當係啦,但嗰三部艦又點解釋,又係唔殺唔得?
實在頂唔順條playlist成日無咗 直接一次過DL

1) ai艦

2) 你對面既人 反人類, 明知呢班契弟想點
自編自導 殺平民 實射落地球 (仲要真貨出黎澄清後仲係艦既話)
就算入面有軍人 都係反人類既軍人 咁都唔殺?

咁出月光碟/ 00外星人劇場版咁 同化哂d人 會唔會觀感好睇d?
尼哥路: 點解個個都鞭我
徐若瑄 唔鞭
一齊上路既托路 都無人理

史汀娜仲可以出場做背後靈
有冇人聽過廣東話版個首 meteor
把聲...唔係好接受到
但d詞中二得黎 幾靚 配畫面睇 係幾好既

那怕競敵較我更優秀,
仍無礙決意 你及世界也拯救
強大是莫孤單戰鬥,願確信拼生死戰友
結集無限 , 教我可以 無愧地 牽你手
自由若被壓止 千般給我支持
萬簽不可染指 心裡無窮的正義

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞