[BUNNIES] NewJeans討論區(104) - 偶像頻追KPI 粉絲倍感幸福!

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
呢番言論明顯廻避緊「HYBE從一開始唔睇好NJ」呢個主要原因
佢哋喺度不斷loop呢啲言論就係為了證明NJ收皮係佢哋冇料、企錯邊,唔關HYBE事
免讀大學?
衰啲講句,無咗閔媽同250申導呢班班底嘅NJ就好似無咗靈魂咁
早一個月仲有人嫌佢煩,而家個個都掛住佢
過份樂觀嚟睇就係想而家NJ嘅資源鏟走哂,要佢哋由零開始(當然呢啲係FF,實際上親生女嘅資源無少到,甚至將NJ嘅資源順理成章咁送俾佢哋。)
炸我啦煩我啦
原來真係失去過,先知咩叫幸福
真係驚遲啲phoning都收皮
我都驚
分分鐘今晚開始cut SNS
成個情況令人諗起19年,歷史係由勝利者改寫
你米亂講嘢

我哋BUNNIES全體仝人都愛國愛黨
支持一中原則 支持祖國
我們都是中国仁
做人飲水一定要思源
成個團隊都好重要 好多嘢都係靠閔媽嘅人脈建立起嚟 真係冇咗佢搞唔掂
妹豬都仲係細 仲有好多嘢要學先可以獨立出歌
但係好明顯丹玉已經好努力向呢個方向走 又未至於無靈魂咁差
最理想都係閔媽帶住佢哋多幾年 比時間佢哋裝備下
雖然唔樂觀 但係大家諗得咁灰有好處嗎
作為bunnies應該要支持佢哋嘅意願 而唔係做佢哋嘅軍師
我都唔想放負,但當聽到佢哋都話無能為力嘅時候真係覺得好心痛,點解要咁樣對幾個細路女
我們都是李惠仁
向好方面諗 呢兩年佢哋都差不多做晒人哋要捱十年八年先做到嘅嘢 當發咗場美夢

不過講真以佢哋名氣做唔翻普通人了
唯有希望係約滿前呢段日子可以繼續開開心心
但係我會話唔應該係咁,佢哋應該係繼續發光發亮開開心心咁活動,然後喺活動多幾年之後有場告別演唱會,之後先係做返自己想做嘅野,可能係我諗得太美好
但願其他時空既佢地生活得好好
睇黎打定輸數
根本閪比寧願唔要呢隻金蛋都要搞到佢地收皮
我哋都係飲hybe水大
hype呢間野根本係癩
咩零開始呀
開始的機會都唔會再有
由一開始搞ador個D 公告都唔撚合邏輯
閔係咩人都唔重要
係房呢個人cls
唔允許自己旗下有隊野唔係自己搞的最出風頭
NJ錯係錯左太過受歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞