[BUNNIES] NewJeans討論區(104) - 偶像頻追KPI 粉絲倍感幸福!

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
【最全‼️30分鐘被下架的Ban Heeseo視頻‼️-嗶哩嗶哩】 https://b23.tv/cSagTxg

#禮失求諸野

惠仁今日超晒班
https://x.com/hurtsaz/status/1830805190363996484
見到bunnies哭撚咗
見到有人話因為知識產權所以Hybe 咁做冇問題真係得啖笑
法理上版權喺ador度,Hybe絕對有權力叫導演下架,但係點解係閔退位之前一直都相安無事保持住良好嘅合作關係?因為閔知道heesoo依個概念對宣傳黎講係有用,而當時的確有造出話題性,同導演win win 雙贏做到1+1大於2嘅效果
依家閔一退位就即刻以版權之名對導演落刀,可想而知班柒頭根本就唔撚識咩叫藝術/概念
十六歲咋陰公,要經歷咁多嘢
有心整死佢哋有大把方法
用版權嚟ban係其中一種
擺到明針著NJ嚟打
打唔到NJ就打閔媽,反之亦然
佢哋所謂嘅理據係假設HYBE係會睇成績份上對NJ手下留情,但係由HYBE對親生仔女嘅態度嚟講,NJ留嚟度都唔會有好日子過。然後佢哋又spin去第二度話:「偶像團體係咁㗎喇!商品嚟之嘛!好出奇咩?」,再借啲意話佢哋實力不足,嚟合理化佢哋被打壓
點解佢地要承受本來就唔應該承受既野由出道到依家都係咁
嚟緊點捱
齋睇好少留言,但真係屌肥佬老母
每日都諗會唔會有油王係bunnies 買起Ador俾返閔媽打理
認真講,閔媽真係對班女好好。Bunnies camp Solo部分,冇諗法嘅就幫佢揀歌,免同丹有原創,有愛歌嘅話由佢哋自己嚟。淨係咁少事已經睇得出對班女幾好,幾有自由度,唔係一言堂。已經唔好講佢揀嘅青之珊瑚礁後勁幾大
NJ認真講就唔會解散,實要困多5年。但唔撚想睇班女Antiiiiii同Rap啲鳩歌
Gfriend有版你睇唔係親生女嘅下場

是日玉照
心痛
要房死, 就要BTS死先, BTS唔死, 房一定無事
咁不如BUNNIES開始反左BTS先? 雖然係打大佬
連Blink都打唔贏佢哋啦咪玩
而家終於明免點解早排咁癲做四個鐘live,可能佢自己都驚以後無機會
條友講乜?blk咗睇唔到
佢叫我哋反BTS先
原來精神病,Blk得啱
打稻草人好on9
做nj fans就得啦 做其他團嘅hater做乜?
不分青紅皂白製造一個不必要嘅敵人 為嘅就係想踢房落台?
大佬你係咪thread得太多
FANS數 IDOL找啊 唔好比感情越過自己理智啦
要屌房有幾百萬個理由 又何必拉BTS落水呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞