突發!阿mo更新出左ig 限時動態

256 回覆
272 Like 18 Dislike
祝你有1日都有機會訓公立養生,到時我原句比返你
我幫佢
偷acc為左出story
係咪佢出事以黎第一個story?
可能真係佢自己po
勁!神蹟!!
頭髮扯住左,之後斷頸

所以千祈唔好在大陸玩任何呢啲嘢
自己獨自用到輪椅都偷笑啦,仲諗行跑跳
阿mo可以係ig講下點update ig
係咪聲控
樓主個名......
佢老豆叫我地持續禱告
開post咪為左多d人知道,一齊禱告
你唔支持阿mo奇蹟好番,都唔好唔比人支持
玩高卡車都出事

我今年都玩左2次
佢都無死點翻生
樓主係語音輸入再聲控出post?
事發兩年幾,阿Mo嘅IG帳戶鮮有更新,而佢尋晚終於再度喺IG發限動,post咗2條出事前跳舞嘅片段,但未有寫上任何文字。阿Mo女友So Ching(蘇芷晴)都有轉發呢個限動,並寫上Miss This,意指懷念當時片段。

事發兩年幾,阿Mo嘅IG帳戶鮮有更新,而佢尋晚終於再度喺IG發限動,post咗2條出事前跳舞嘅片段,但未有寫上任何文字。阿Mo女友So Ching(蘇芷晴)都有轉發呢個限動,並寫上Miss This,意指懷念當時片段。

200了
咪即係100%好返
電話都用得,未好番晒都應該已經係非常好既階段啦,真係俾連登仔登到癱咗都郁得返
之前已經話佢用到siri
其實反鏡班人有大部分都係平時post五毛言論嘅人,你話佢地就話你viu 打手/屈毛
我有叫人唔支持咩?

網上個個都信教?咁唔信教嘅可以講咩?你想多啲人禱告可以返教會幫佢

其實佢老竇代禱信本身都係for教會嘅人,係啲人成日要搬佢啲信上嚟,先搞到有人會覺得佢煩同鬧佢唔多謝醫護,根本佢寫嘅內容本身就係for信教嘅人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞