突發!阿mo更新出左ig 限時動態

256 回覆
272 Like 18 Dislike
佢老豆藍絲廢老嚟
唔係佢老豆咁煩膠,神早比人唔記得啦
用projector 啦
出面撞機有個得12歲
唔見呢個post幫口既去講兩句
呢d係魔鬼嘅技術
牧師唔會用
He fucking hates monitors for sure

條仆街牧師唔俾阿mo出嚟講嘢
淨係識消費自己個仔嚟講佢d耶撚大道理
唔仆街咩?
高級連登仔有口德的
另一個舞台
地獄歌詞
成個弱化版阿嬌
我重複睇咗好多次
其實笑佢另有原因既

有班on9連登仔或者5毛開post笑人/讚人其實都係另有打擊對象
唔係真心笑/讚個個人
例子如阿mo,其實真正打擊對象都係鏡同妖台
例如開post讚as one,其實真正目的係想笑lt

不過成日要拉埋soching落水就真係心地唔好
一講阿mo第十個回覆前就會講係咪做得愛/係咪碌鳩有反應/搵左第二條仔
到底個腦裝咩先會淨係諗到呢啲野
Thank you
Rest in pieces
死肥佬
起一起底就知條友著名垃圾user嚟
咁勁呀? 外骨骼黎幫佢跳機械舞?
代禱信中提及,阿Mo受傷之後,除了頭部和頸部,其身體的其它部分都失去知覺。現在是透過「控制器」,將腦電波訊號繞過受創的頸椎,上傳下達至肌肉和關節重新運作。 上月21日,李父曝光治療進展時透露,阿Mo的四肢已經有主動反應,並直呼「夢想成真」。不到一個月,李父又宣布好消息,透露阿Mo正在以緩慢的速度,增加身體的知覺,目前左右上胸和手臂的知覺已恢復80%到100%,手指開始有麻痺感,咳嗽能力進步許多。他表示,將持續禱告,祈求半年內阿Mo能找回大部分知覺,也逐漸增強自主能力。

禱告得啦,只會多謝神,好少多謝醫護
變做
係喎
唔記得 耶撚 話植入晶片係撒旦既手段
佢地係比人杯葛既呀jane先會叫人積口德
咁快跳返舞
原因可能出係佢老豆到
連登仔唔鍾意耶膠 偏偏佢又成日出黎噏
佢唔出聲 或者記者唔好走去追問
成件事應該唔同晒 尤其有個咁好既女友
叫蘇師兄unlock佢部電話咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞