健身中心PURE中環分店欠租5個月 業主入稟追討近1360萬元

574 回覆
1086 Like 24 Dislike
咁撚多人點樣舒服
一定會上 既得利益者冇撚野做 屎fuck痕一定會上下用俯視既眼神望下你地班螻蛄螻蟻講緊乜時事野 極大機會你就係持分者其中一部份被發現了
gymtown onyx fitculture好操多多聲
15年約咁勁
早幾年goji 又係有分店欠租,過幾個月就執晒全部
當138萬一個月租計 1300個月membership 都要1000個member
果間頂盡都得500個member 當你賣pt堂一堂最貴都係800
一個月要賣800堂 一日要上最少27堂 我就無見到果到d pt咁多客
呢到圍埋仲要係得租金 未計人工back office果d真心想知佢地個business model係點run
依單野個業主係工銀 我諗工銀員工依度就有一堆 放鬆啲啦師兄
可以話Pure係冇想再expand或者換地點
依家如果有客人租用長江中心二期,業主真係做到比以往平好多租金,又幾個月免租期
無可能為皮
你地做開pure?
公園有機同啞鈴?
係臭港搭雞棚港式飛田新地都唔夠交租啦,吸血魔業主見你好生意即加租
same,我住銅鑼灣都係去icbc 一間
搬去長江二期不如冇人租益下人啦
本身pure係好地地既
做高檔嗰期收埋d客有質數
之後越做越cheap收埋d低質客搞到變垃圾場
我都係Join 1club 頭一年All
之後發現無用過其他,第二年變1Club算
做瑜珈唔比帶電話好正常姐😂
係咪嗰啲咩預售pre opening 優惠佢每開一間分店都會做呢一啲 好似有限額
全部開哂港島
有冇d 九龍
地點都贏
Pure咁貴租 少3成客夠攞佢命
EFX 觀塘,九龍灣, 鑽石山大角咀
你真係冇join , pure yoga 嘅ytt, workshop, retreat, private 搵幾多錢(以前) 仲有 F and B
Cali Ff. Goji d 客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞