友和完全係當消費者狗咁撚

375 回覆
870 Like 30 Dislike

我$5888買部$8xxx嘅機都要cut我單,友和呢間嘢真係垃圾黎,已經報咗海關向惡勢力說不
苦主+1
咁即係所有macbook搶到
去到最後都係cut晒d單
咁佢真係狂歡節
佢自己喺度狂歡撚d客
我以為得我一個畀佢退款,原來有其他苦主,要唔要集體報警先

我都比佢撚過幾次 跟本唔會平賣比你
唔係 佢引你睇佢個網

想搏你買其他唔係大減價嘅貨
我都係苦主
重點係,唔係開始搶購即時個價錢有問題
而係17/8朝早時睇已經係3千幾一部macbook pro
成十幾個鐘佢地IT同事都無處理到
有無興趣成立苦主聯盟 開個tg group
友和不嬲都係黑店
估唔到連呢d閃購都黑
求加,佢係提早一晚已經 list 晒第二晚有咩賣、價錢、數量,根本就有 24 個鐘畀佢 fix,唔係事後至發現有問題囉
真係
明明前一日睇已經係3000幾
我都係,我仲以為眼花
特登下晝 3 點幾用電話影低證明嗰個時間已經係寫 $3,XXX
cartier 戒指
push
建議報海關
15號開始見到有
以後出宣傳一蚊部電腦, 之後話set錯價bye bye 你條尾
即係佢地成2日都無人發現個價錢有問題
我覺得係有心囉,嗰日友和個網頁真係慢咗好多,明顯係人流激增
雖然off topic 但可唔可以唔好乜都賴IT
呢啲網站stock上架下架入價錢都係有職員負責人手係admin page到管理

你唔係以為會逐件貨搵programmer 寫code入落去下嘛
外國就得,香港期望不大,不過都報咗海關先
IT狗人工包埋俾人屈🤣 講笑。。
呢壇嘢十幾廿個苦主都可以不了了之嘅話,$1 iPhone不是夢

咁我rephrase返,成十個鐘「網站stock上架下架入價錢職員同負責人手都無係admin page到管理」
同電有關就搵IT

我見過公司個system architect 比人叫佢去整printer / 幫user 換mouse / 插mon
條友人工成6,7萬 請番黎就係成日比人叫去做啲咁既濕鳩野 佢又肯做果下搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞