香港人係pokemon go 大賽拎冠軍

368 回覆
1122 Like 16 Dislike
基本玩法都係咁都係打raid boss打火箭兵團 間中pvp 下之類
點為之最強嗰堆
你睇下佢中文叫咩名,再睇下佢個拼音點拼

小心一陣俾人cap圖恥笑
我有小智咁既成就仲撚駛返工?屌你老母
受傷多會儲招快好似淨係得打團體戰死嗰陣先會有我玩咁耐pvp都未聽過扣血得不多會儲招快啲,定係我未到呢個技術層面

反而好多時係兩個player儲嘅energy一樣,同一時間出大招(e.g.5次小招後一齊出大招)點樣去分出招先後次序我就未了解到
佢係黃 成班扮藍屌佢黃絲
佢係藍 成班扮黃屌佢藍絲

有撚分別?
16歲仔邊有錢,老竇老母又唔會俾錢你出國打機
首先招式喺數據上面有分強弱,然後跟據隻pokemon嘅
1.可進行招式配搭
2.自身嘅屬性
3 .血防/攻擊分佈

就會出到每期嘅tier1(因為每期都有機會更新新寵同新寵)
各大攻略網都會公佈,基本上都係玩家公認
鯉青龍課比狗源請佢
真係舐都舐死你,完全唔使打
人地阿媽上年講明無錢唔畀去
所以先要籌旗
同一時間出大招就睇本身2隻Pokémon 邊隻attack 數值高啲 (唔係IV, 係背後overall attack stat) 就有priority
唔睇個post都唔知仲有咁多pkm go高手
作為一個精靈訓練員,同對方對上眼就要隻揪
不過好多時遇到有玩pkm go嘅人都係冇玩pvp,自己玩排位又玩極都上唔到銀
overall attack stat 係咪就係指純attack stat?
定係你講嘅overall 係有另外一啲公式計出嚟?
荷蘭選手隻鬼龍得鬼系招,打一般系嘅大舌頭同R痕冇乜分別,加上大舌頭厚血,招lick又剋制到鬼龍,所以荷蘭選手最後放棄反抗
紅隊黎
我覺得玩go 嘅人好多都係輕鬆玩
我自己都係
pvp 真係要用少少腦
手機game 要用腦, 始終唔係太大眾
就算畀隻鬼龍配龍息龍爪同原始之力都係等收皮
我玩返都有兩年 真係完全唔識玩pvp
型撚到 日夜鍛鍊去取勝
真,VGC Masters 出到香港冠軍先開post啦,寶可夢走呢個廢老game邊個得閒理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞