香港人係pokemon go 大賽拎冠軍

368 回覆
1122 Like 16 Dislike
香港嘅精靈訓練員好幸福
其實都幾多香港人玩比較冷門嘅嘢玩到世界冠軍之前好似有啲board game同街game攞冠軍
阿叔唔出手, 一出手就知有沒有
點都加個百萬網紅長期訂閱者啦..
突登down返隻game黎睇下
點知入唔返舊account
已經十年 VCG 白色惡魔
今年有出賽 但輸咗
首先:你講果個全世界就吹大左,都冇講只有一個人唔玩你已用唔上全世界,更何況大撚把人唔玩,依嫁香港你係街見到仲會玩哩隻game嘅都只會係一班廢老。

第二:多人玩多人like嘅野都可以好低等,如TikTok, Candy Crush。咁哩個世界好多人平日番工壓力大,放左工中意玩無腦game,睇啲唔駛用腦嘅野,好普遍。但冇因為咁就覺得自己唔係玩緊低能無腦game,因係事實!!

上面果位留言係因為你地玩低能game就睇唔起你哋,但我回你只係想指出你個立論:’多人玩果隻game就唔會係低能game‘係錯,不過以你嘅智慧應都唔會明白
見到你辯論上晒身覺得好好笑
明明成件事就係你話人低能.我唔同意已經完
係到嘈"全世界"呢個用字係咪岩 做乜鳩

最好笑我智商都幾大機會高過你 唔會你講一句我智商就會低左
最好笑我智商都幾大機會高過你
幾開心
十幾歲有夢想有興趣,識到成班志同道合嘅朋友
做世一

恭喜
玩奇招既萬中無一
到頭來大家都係玩虎猩熊
爐石拎過啦
勁係勁,不過pkm go戰啲鬥好無聊
當年真係一戰成名
唔識白色惡魔
都唔好意思話自己識pokemon
老老實實, 打Raid同土箭兵團係有啲悶
但係你睇d 高手玩PVP 其實幾好玩
捉到人地路嗰下好正
我預判你個預判

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞