Anson Lo :我OKOK呀,冇太大感覺,網絡上每個人都有言論自由

355 回覆
893 Like 75 Dislike
黎明fans 點解冇人出聲
覺得佢唱歌唔好聽,跳舞跳得肉酸
個樣生得核突,化妝啲粉成呎厚,乸得嚟唔型
何韻詩夠鐘意女人啦,但邊有Anson Lo咁影響市容呀?

唔鐘意佢有咩問題?老馮一定要鐘意佢?

而家新一代樂壇入面
要唱得好聽嘅會揀MC
要睇靚仔嘅睇魏浚笙
就算係佢,唱歌都好過Anson Lo多多聲啦

https://youtu.be/kzAUaNT7I5s?si=q5UEE25XotPZtyR5

https://youtu.be/Arv_9ipDj-A?si=k2tE4ILOyUtDwYZk
無限期退出以表誠意啦
鏡狗上到位真係影鳩衰香港人既品味,畀班阿嬸阿婆搞到彎哂
Anal 點會
佢個回應都似唔會得罪自己啲fans
屌得好
成班死師奶肥閪可以點?
獎都可以認同你
但講到fans只係feel到有酸味
呢個世界有無能力都可以有好多fans
我都唔明點解mirror咁多人鍾意
但佢地真係贏咗fans數量 無得話人唔配
同返工一樣 能力廢都可以好高職位
成單野好似唔係幾關佢事,係啲fans出征試當真
其實試當真唔使del 片
Anal 都話冇太大感覺
即係人哋都唔覺有咩問題
係班fans 痴線
好大方 唔似啲廢頻道要靠貶低人嚟炒作
人哋用佢條片 都算睇得起佢啦
幫埋佢宣傳歌

利申 睇咗gif 啫 冇聽 唔想洗眼又洗耳
建議pin this
原來班大媽真係咁核突

難怪會有咁嘅品味走去迷 Anson Lo 啦
藍絲youtuber好獲至寶
咁都唔滿意
原來佢啲fans 先最好笑
佢fans services 出名做得好
以前已經比隊友懷疑佢成日放料比fans 跟

真係弱智先迷鏡狗

弱智女訛稱代購Mirror演唱會門票詐騙160人94萬
https://lih.kg/3763734
正想講 人品好 多fans好正常啫
你話口臭格衰又多fans 就值得討論下
AL唔係每次都等人道歉先話冇嘢咩?
搵Anson Lo 落個搞笑廣告
神徒:你做咩笑尻我偶像!
同隻人型豬啲回應高下立見

明明係班大媽審美觀出現咗問題
走去話批評嘅人係Hater
你神徒反串?
黎明啲停經fans聞到棺材香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞