Anson Lo :我OKOK呀,冇太大感覺,網絡上每個人都有言論自由

355 回覆
893 Like 75 Dislike
Anson Lo 今日(18日)與Edan 、Jeremy 現身澳門酒店水上樂園音樂節時,3子唱足一小時,最後仲拎起水槍周圍射,十分High。完騷後,Anson Lo 亦有就被嘲笑一事回應,他認為網絡上每個人都有言論自由。「大家喜好各有不同,我諗唔同嘅舞種,唔同國家會跳唔同舞種,都係互相尊重,任何評論都對自己有幫助,有用嘅評價都會好似平時咁一樣接受。」Anson Lo又謂未有因而感到不快,而自己已經出道5年,各式各樣嘅評價都見過唔少,所以冇太大感覺。而對於蘇豪、游學修於直播中承認拿捏不夠好,Anson Lo認為事件可告一段落。「我嘅感受唔係最緊要,而係我嘅fans對呢件事有咩感受,唔想大家因為呢件事而嘈交,最緊要都係互相尊重。(豪哥擔心你)我OKOK 呀。」
收皮啦死基佬,懶大方
暗串fans on99
冇嘢搵嘢嚟講
做偶像有班gatekeeping fans 都幾慘,好多PR機會比佢哋屌走
佢態度真係好
只係能力真係唔配擁有咁多獎同fans
試當真執咗佢啦,AL都得罪
修仔跪咗先出嚟扮大方攞尾彩
平時咪又係佢自己縱到班老閪弱智粉咁樣
咁應該點覆
想睇佢啲fans屌佢唔應該咁大方
Fans行為
偶像埋單
不愧係張國榮接班人
算係幾好,
班弱智神徒影衰哂
我嘅感受唔係最緊要,而係我嘅fans對呢件事有咩感受
其實佢個人品算係好
言談都得體
同埋錫fans
唔會好啲joey同姜咁對fans

跳舞都有料嘅
但跳出嚟又真係有種令人反感嘅感覺
同埋個樣愈嚟愈膠
唱歌就更加唔好講

所以對佢冇乜感覺
但睇得出香港普遍比較守舊
尤其成日笑人gay嗰啲
外國大把男跳得仲妖艷
連登仔唔中意AL,人地講乜都係死罪架啦

是旦啦講真,又唔撚會買佢d 野,有乜所謂姐
GAY LO咁樣打自己FANS塊面
講真,係啲神徒賤鳩格之嘛,一向都話神徒係鏡狗入面最賤嘅品種
條友想息事寧人姐
講真fans都有佢自己言論自由
你唔俾有啲人以前俾人bully過
而家要復仇
香港真係好守舊
而家講緊奧運都已經以支持lgbt為其中一個中心思想既時間
柒頭香港人仲係度歧視緊人gay, 歧視男人姣

其實中國嘅女運動員既gender expression根本係超越大部份國家咁「不傳統」
認自己跳得鳩,自己睇返都覺得好笑
背後好嬲好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞