Anson Lo :我OKOK呀,冇太大感覺,網絡上每個人都有言論自由

355 回覆
893 Like 75 Dislike
咩呀?唔係出人大頭再秒del咩
Hey hey ok ok
唔會㗎,佢哋會沉醉喺電子唐人街KOL薰陶,一路狂鬧左膠,就算提出嘅觀點冇損害公眾利益,任何佢哋唔鍾意嘅嘢就一巴車埋去鬧係左膠
兩邊都唔係老屎忽,隨時都有可能合作,上得螢幕就唔會俾同行笑兩句就嬲,斷自己米路啦
香港未必比以前保守
但係因為政治原因
會發聲既人愈來愈少
亦愈來愈少夠膽

以前港英會比較易發聲

床戲方面其實Even外國都少咗好多nude scene
因為大家都覺得唔應該用「色情」黎搶眼球
今次撐Anson lo 冇放負黑mon話人有的沒的 大大方方

其實連登點笑al面膠二胡(我都有份笑9佢) 出面就多十倍既fans 出親歌都可以做signature周街搵到師奶跟跳 雖然我唔理解 但佢又真係做到 講真佢唔理人笑 而家成就已經夠J下半世人
大方你又屌 小器你一樣屌 麻鳩煩
其實需要,就算係啲直嘅情侶,只要是但一方/兩方勁肥勁樣衰,都成日俾人影相放上網笑柒,一個唔該當街kiss埋一定俾人話影響市容

呢個世界本身大部分人就係外在行先,只要生得夠好睇,殺人犯都會有人話想幫佢買單
條基佬有幾大方你我心照啦
大方又話扮 到底點先滿足到你
識做呢啲PR咪贏囉
肥姜咁咩,講兩講就出story屌人
你地班大嬸(係唔係自己心照,唔洗disclaim),少兜為秒啦,娛圈潛規則,唔通對住訪問屌鳩波姐?

笑,就繼續笑鳩你地㗎啦,唔想再比大眾網民為屌,就低調啲

追星文化啲道德標準已經比你地扭曲哂,你地好多都係人地老母,阿嫲,阿婆,就收斂少少,何必教壞下一代
雖然反鏡,但anal 呢d回應就humble啦,又唔係仆街edan果種世界仔feel ,又唔係肥姜果d低能語癌
真係呀冇錯

兩個都係死乸型,一個就真係死,一個就快死,食咁多雌激素,好難唔死得快啲
地獄列車
好難唔humble啦,日日係咁雞姦呀Mo, 囂張得滯嘅話,激親阿Mo搞到人哋me2就唔好啦
黑粉也是粉
推到有人幫手整gif
唔好俾班濕鳩大媽fans 洗走
俾著肥姜又會抑鬱一排加潛水
因為今時今日西方 (偽)左翼係主流
唔係話Gay歌手就可以接班囉
完全唔同Level
del咗條片先話ok
咁你又幫al講說話?又係鏡狗扮中立,食屎啦你
大把人唱歌唔掂會自然fade out啦
係有幾個又紅但唱歌唔掂先拎出黎講姐

例如我自己的容忍度已經算高
成隊mirror其他人我都撐
只有AL同薑係接受唔到
有fans捧都係佢地的事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞