HKU利希慎堂ocamp又出事

261 回覆
25 Like 218 Dislike
其實放人上網又或者咁撚支持仙制已經係kam撚
早人出世一、兩年(又或者甚至其實細過班freshman)就咁撚多野講
你要喺連登攞優越感真係好肉酸
原來有解釋到 我以為平機會潛左
你住hall住到懵撚咗?
臭蟲到
我又唔係幫HONG U洗地,臭蟲啲乜?你唔識用咪亂用啦
好正常姐
唔通揀件油頭毒撚咩 我係男人都唔會揀啦
有kam撚係到根本係必然

有時有kam 撚先有個話題係到

有個人比成班人講下佢啲on 9行為令成個旅程好似有個共同經歷

所以永遠有呢班人係到就可以去幫到手去拉近別一班人既關系
全term係奉行仙制
d所謂組爸祖媽都可以係kam撚
我當年就係參加途中得知係比組媽搶過去果組
全程就比組媽各種firlting, 尷撚到
最慘係我其實係想同其中一個組女熟d, 佢係我杯茶
但各種比組媽打斷阻撓

重點 組媽又唔係靚,賣淫咁款, 心諗做乜啫你
d組爸又係kam撚扮social大師

但最後 我就未聽過會真係比你溝到女神
慳番啖氣啦...
唔係通常行完hall tour都會有個helper做簡單分享,順便mark低freshmen 名嘅咩?
有啲好charm嘅,應該分組之前就知係邊個
senior / 仙
住hall年資大既地位權力會高啲
只有hku有咁既講法
大部份人進入權力核心之後
都會維持返自己冒險取得既權力
小題大造 年年都係咁 年年都好似大發現
成堆青少年圍堆 行走荷爾蒙係咁架啦
睇相揀組仔女呢啲小兒科有乜好嘈
有食唔食 罪大惡極
問題唔在於仙制 有問題既係仙人
好既大仙就三年順景 遇到仆街大仙就真係要拜黃大仙
「全世界都係咁」
一班死傻鳩 未出嚟做野未出嚟捱世界前都真係onl79
升左咪又屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞