HKU利希慎堂ocamp又出事

261 回覆
25 Like 218 Dislike
好多作假故仔
800 bid條女入組
加多800是咪可以屌埋
遠未見底咁on9
事實係你個樣唔夠人靚仔就會比人標籤做毒同kam ocamp揀人不嬲係咁膚淺
講緊條女大波但係無腦有閪用 你就講我冇波 比少粒膠你都唔得你仲冇腦過佢
哇 你好叻呀
全世界都係咁

越讀得書嘅精英越鍾意欺凌

長春藤名校亞裔生陳屍河中 疑因新生被逼飲酒涉欺凌
https://lih.kg/3736537
有啲hall/系真係會咁仆街,hall嗰啲聽唔少
我嗰陣就本身個系都好細好頹,所以個ocamp直頭冇啲咩揀人程序 你報名咪嚟玩囉,邊有咁得閒仲喺度睇樣揀人,自己又唔係靚仔靚女
只不過嗰陣真係見過啲好奇怪嘅freshman keep着做啲野引人注意,我地啲helper直頭驚咗佢
條女好彩無嚟,成組kam撚點玩?
齊齊上連登re u
估吓呢個post有幾多人讀過大學
又要拎返金鐘M記圖嚟比較吓
人哋外國讀上連登又要話你知咩
咁搶口,至叻係你
打散佢先啱,其實呢個做法ok
你入到嚟都唔會想同太柒嘅人玩screen下確保每組都有差唔多嘅人
精英花時間去自己度,創下業發展興趣好過
就係廢先要係欺凌度拎滿足感,呃自己高人一等
欺凌無處不在 ?

X重申自己有明確表達不願去廁所,並在庭上哭泣,稱被告是警司,「佢嘅權力,你知唔知係幾咁大呀?喺一個沙頭角分區裡面,佢可以話係山寨王呀,我只係一個好微細、好微細嘅一粒塵咋」、「我可以點呀?你不如教我?」、「我係一個女仔嚟㗎咋,雖然我係一個警察……」
尷到極點喎

衰過封建
依啲時候班友又唔屌老土/專制(因為自己係既得利益者)
Hong U、長春藤名校係廢人?
終於明 平機會 咩意思

平機會出面解畫 背後含義竟是這樣
海報引來大量網民討論,平機會在昨日(7月18日)回應指,該海報是在6月推出供香港大專院校使用,目的是為了預防校園性騷擾。海報設計以游戲為主題,主要是考慮到不少學生活動特別是迎新活動均以遊戲為主軸模式,根據平機會2019年發布的《打破沉默:本港大學生性騷擾調查研究》,遊戲是大學生較常遭遇的性騷擾形式之一。

平機會強調,海報中加入字句「這遊戲有可能是性騷擾」,並非指「猜包剪揼」等同於性騷擾,而是希望帶出,即使是再簡單不過的游戲,一旦涉及性的元素,便有可能構成對他人冒犯、侮辱或威嚇的不受歡迎的行為
,即在《性別歧視條例》(第480章)下屬違法的性騷擾行為,藉此提醒學生不要掉以輕心。
本身都唔會跟
local一條wing, non local一條wing
各有各玩/讀
咁如果對住佢地講祝佢地再日成仙,佢哋係咪唔會嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞